Jouw zoekresultaten

Ons team

null

Harro Morren

Makelaar

Ik ben Harro. Sinds 2006 woon ik in Vathorst. Toen was er nog weinig, het was een beetje pionieren in de wijk. Nu woon, werk en leef ik echt in de wijk. Ik heb Vathorst helemaal zien opgroeien en ontwikkelen. Daarom durf ik wel te zeggen dat ik het als de beste ken!

Sinds 1999 werk ik in Amersfoort als makelaar en in 2012 ben ik Makelaardij de Parel begonnen. Dé makelaar van Vathorst. Wat ik zo leuk vind aan Vathorst? De afwisselende wijken en het dorpse karakter met alle stadse voorzieningen dichtbij! Ik weet zeker dat iedereen zijn droomhuis kan vinden in Vathorst en omstreken en daar help ik graag een handje bij.

harro@makelaardijdeparel.nl

null

Rene van Beek

Makelaar

Ik ben René. Sinds 2004 woon ik in Vathorst. Ik heb de huizenmarkt dus flink zien ontwikkelen in die 15 jaar dat ik er woon en leef. Vathorst is nu een levendige wijk met alle voorzieningen die je nodig hebt, zo om de hoek!

Sinds 2002 ben ik werkzaam in het makelaars vak. Mensen helpen bij de verkoop of aankoop van hun woning door mijn kennis en netwerk te delen, dat vind ik het mooiste wat er is. Het is een belangrijk proces voor onze klanten. Ze maken het maar een paar keer mee in hun leven en ik vind het fijn om daar toegevoegde waarde aan te leveren.

rene@makelaardijdeparel.nl

null

Ivette Ulehake

Assistent makelaar

Ik ben Ivette en woon sinds 2003 in Vathorst. De diversiteit van ons werkgebied, grenzend aan een prachtig landelijk gebied, maakt dit tot een erg fijne plek om te wonen en werken. Ik ben de assistent-makelaar en ik maak graag gebruik van mijn vrouwelijke ’touch’ en aanpak! De dynamiek van de makelaardij past bij mij, snel schakelen en toch het overzicht houden. Daarnaast vind ik de omgang met de mensen een van de leukste aspecten van mijn werk. Ik hoor vaak dat ik mij goed kan inleven in de behoeftes van onze klanten. Doordat ik al vanaf het begin in deze wijk woon ken ik de markt goed en kan ik goed meedenken bij het vinden of verkopen van een woning.

ivette@makelaardijdeparel.nl

null

Heidi van de Kamp

Office manager

Hi ik ben Heidi en ook ik woon met mijn gezin in Vathorst. Ik kom van oorsprong ook uit Amersfoort en vind Vathorst een wijk die in beweging is. Alles kun je er vinden; scholen, sporten en winkels, wat wil je nog meer? En dan werk ik ook nog in Vathorst!

Volgens mijn collega’s ben ik altijd vrolijk en goed gehumeurd. Met veel plezier regel ik alle afspraken & bezichtigingen stipt voor onze klanten en mijn collega’s! Geen dag is hetzelfde en daar geniet ik van.

info@makelaardijdeparel.nl

null

Rianne van de Bovenkamp

Binnendienst medewerker

Hallo, ik ben Rianne en ik woon samen met mijn gezin in Hooglanderveen. Ik werk al wat jaartjes voor Makelaardij de Parel en ik zorg voor de juiste administratieve afhandeling van de aan- en verkopen. En daar komt best wat bij kijken…
Notarissen, hypotheekverstrekkers en onze klanten: iedereen moet op de hoogte gehouden worden.

Als ik door Vathorst fiets, geniet ik van de verscheidenheid van de wijken maar ook van de mooie natuur! De grachten in De Laak doen me denken aan Utrecht en Amsterdam. In de zomer kun je er varen en in de winter heerlijk schaatsen (als het vriest natuurlijk…).

info@makelaardijdeparel.nl

null

Daniëlle IJzerman

Assistent makelaar

Ik stel mij graag even aan je voor: Ik ben een geboren en getogen Amersfoortse en trots op onze mooie stad! Na mijn studie bedrijfskunde ben ik gaan werken in de makelaardij – nu 7 jaar geleden. Naast mijn werk volg ik de opleiding tot kandidaat-makelaar.

Als je me vraagt wat vind je nou zo bijzonder aan dit vak;

Een huis kopen en verkopen doe je een paar keer in je leven en is voor iedereen een mijlpaal. Dat ik deel uitmaak van dit proces vind ik zo bijzonder. Een koper of verkoper ontzorgen en eerlijk advies geven geeft mij zoveel voldoening. Net als de band die je gaandeweg opbouwt en alle emoties die bij de aankoop en/of verkoop van een woning komen kijken.

Ja, ik zit echt op mijn plek in de makelaardij!

danielle@makelaardijdeparel.nl

Compare Listings