Uitgebreid zoeken

€ 100 tot € 1.500.000

wij vonden 0 resultaten
Jouw zoekresultaten

Vogezen 6

vraagprijs € 749.000 vrij op naam
Vogezen 6

Omschrijving

Ben je op zoek naar een ruime 2 onder 1 kapwoning met een fijne tuin, 2 parkeerplaatsen – waarvan 1 onder de carport op het binnenterrein – en een grote garage? Dan is deze in aanbouw zijnde woning in Tuin 21 jouw kans! Met een woonoppervlakte van zo’n 165 m2 behoort deze twee-onder-een-kapwoning tot de grotere woningen in deze fase.

Bovendien heeft bouwnummer 125 een plek voor een auto op de eigen oprit én een ruime achtertuin. De achtertuin biedt bovendien direct toegang tot het binnenterrein, waar ook nog een eigen parkeerplaats met carport voor je is gereserveerd. Dat is praktisch! En hadden we al de heerlijke lichtinval genoemd, dankzij de extra ramen in de zijgevel?
Deze tweekapper, met een woonoppervlakte van 165 m2 en EPC van 0, heeft een bodemwarmtepomp en een brede tuin op het noordwesten.

Lekker brede woonkamer
De entree bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Ideaal, een lekker ruime hal, hier is genoeg plek voor de jassen, tassen en schoenen van het hele gezin. De woonkamer beslaat de volledige lengte van de begane grond, is 6,90 breed en heeft aan de voorzijde nog een extra zijraam. Aan de achterzijde is een schuifpui naar de achtertuin. De keukenaansluitingen vind je centraal in de woning en hier kan je naar eigen smaak nog een keuken plaatsen.

Voor iedereen een slaapkamer
Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer (wordt casco opgeleverd) en op de 2e verdieping is nog een ruime zolder met extra dakkapel. Wat ga jij doen met al die ruimte? Wanneer je geen 3 slaapkamers nodig hebt, dan realiseer je toch een fijne werkkamer?

Kenmerken
• Woonoppervlakte circa 165 m²;
• Kavel circa 241 m²;
• Woningbreedte 6,90 m;
• Uitgebouwde woonkamer en garage
• Gezellige woonkeuken (keuken casco oplevering, mogelijkheid voor het plaatsen van een kookeiland);
• 4 slaapkamers;
• Ruime badkamer (casco)
• Extra parkeerplaats met carport op eigen terrein aan de achterzijde met voorbereiding voor laadpaal
• Grondwarmtepomp voor warmte en koeling;
• Zonnepanelen
• Geplande oplevering maart 2023

HET PROJECT

Grondwarmtepomp
In Laakse Tuinen wordt gasloos gebouwd. Dit draagt bij aan de doelstelling van Amersfoort om in 2030 een CO2-neutrale stad te zijn. De woningen in Tuin 21 krijgen een energiezuinige warmtepomp. In de winter zorgt de warmtepomp voor warmte en in de zomer voor verkoeling door gebruik te maken van de vloerverwarming in combinatie met de warmte- en koudeopslag in de bodem.

Een sfeervol tuindorp
Over een paar jaar heeft de Laakse Tuinen de schoonheid van een tuindorp uit de jaren 20 en 30. Eenduidig, ruim opgezet met grote tuinen, veel groen, water en subtiele variatie in architectuur.

Waterrijk
Net als grachtenstad De Laak en Waterdorp wordt ook Laakse Tuinen waterrijk. De Laak en de kleine Eem omzomen het gebied deels.

Groen
In Laakse Tuinen is niet beknibbeld op de grootte van de tuinen. In de lanen is alle ruimte voor bomen én Laakse Tuinen krijgt een eigen stadspark. Het Westerpark komt aan de Westrand van Laakse Tuinen.

Goed bereikbaar Laakse Tuinen ligt ideaal. Via een directe aansluiting op de A28 en de A1 ben je zo op de A27 en de A12, waardoor een groot deel van Nederland goed bereikbaar is. Nabij Laakse Tuinen is de hoofdontsluiting van Vathorst West gepland. Deze verbindt uiteindelijk de Vathorstse Boulevard met de Zevenhuizerstraat en de rijksweg A1. Op termijn wordt de wijk dus nog beter bereikbaar. Mocht je een kijkje willen nemen om de sfeer van de nieuwe wijk te proeven, neem de afslag bij rotonde 5 van de rondweg bij Vathorst. De nieuwe wijk wordt aangesloten op het bestaande fietsnetwerk, waardoor je zo bij het station en winkelcentrum van Vathorst bent.

VERKOOPPROCEDURE:
Geïnteresseerden kunnen hun interesse kenbaar maken door contact met ons op te nemen voor het plannen van een informatief gesprek. Afhankelijk van het aantal gegadigden zullen wij de sluitingstermijn van de gesprekken nader bepalen. Het is dus mogelijk dat wij, afhankelijk van het aantal gegadigden, besluiten om geen nieuwe gesprekken meer te voeren.

Aan de volgorde van de informatieve gesprekken kunnen geen rechten worden ontleend. Het staat een ieder vrij om na het informatieve gesprek zijn of haar interesse kenbaar te maken. De gehanteerde vraagprijs moet daarbij worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. Hierbij geldt dat verkoper zich uitdrukkelijk het recht van gunning voorbehoud.

A+

A

B

C

D

E

F

G

Adres: Vogezen 6
Plaats:
Gebied:
Provincie:
Postcode: 3826 JE
Land: Nederland
Open in Google Maps
Prijs: vraagprijs € 749.000 vrij op naam
Grootte: 241.00 m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Energieklasse: A_PPP
Bouwjaar: 2022
Garages: 1
Daktype: schilddak
Aanvaarding: in overleg
CV ketel: ( uit: , )
Woonoppervlakte: 165 m²
Overige inpandige ruimte: 22 m²
Inhoud: 660 m³
Status: verkocht onder voorbehoud
Soort object: woonhuis
Woning type: twee onder een kapwoning
Ligging: aan rustige weg, in woonwijk
Soort woning: eengezinswoning
Bouwvorm: bestaande bouw
Perceeloppervlakte: 241 m²
Aantal woonlagen: 3 woonlagen
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd
Verwarming: vloerverwarming geheel, warmtepomp
Warmwater: elektrische boiler eigendom
Tuin: achtertuin, voortuin
Oppervlakte hoofdtuin: 0 m²(850 cm bij 1000 cm)
Hoofdtuin: achtertuin
Ligging hoofdtuin: noordwest
Kwaliteit tuin: aan te leggen
Details garage: aangebouwd steen, carport, parkeerplaats voor1 auto
Parkeerfaciliteiten: op eigen terrein
Permanente bewoning: Ja
Onderhoud binnen: goed
Onderhoud buiten: goed
Huidig gebruik: Woonruimte
Huidige bestemming: Woonruimte
Voorzieningen: mechanische ventilatie, tv kabel, glasvezel kabel
Gemeente: Hoogland
Eigendomssituatie: volle eigendom
Dakmateriaal: pannen
Plattegrond 1
Plattegrond 1
Plattegrond 2
Plattegrond 2
Plattegrond 3
Plattegrond 3

Compare Listings