Uitgebreid zoeken

€ 100 tot € 1.500.000

wij vonden 0 resultaten
Jouw zoekresultaten

Vrije Kavels Laakse Tuinen, Vathorst Amersfoort. – bouwkavel

€ 354.000
3826 KN Amersfoort NL, Amersfoort
11
Vrije Kavels Laakse Tuinen, Vathorst Amersfoort. – bouwkavelVrije Kavels Laakse Tuinen, Vathorst Amersfoort. – bouwkavelVrije Kavels Laakse Tuinen, Vathorst Amersfoort. – bouwkavel

Omschrijving

De Laak is een eigentijdse grachtenstad in het noorden van Vathorst. Hier vindt u het goede leven van een waterstad. Individuele grachtenpanden, aan grachten en kades, bruggen, steigers, een haven en bootjes. De rivier de Laak vormt de grens en markeert de overgang tussen bebouwd en open gebied. Vanuit Vathorst gaat de vaarroute over de Laak tot aan het Randmeer. Laakse Tuinen biedt ruimte voor ca. 965 woningen, waaronder ongeveer 100 vrije kavels die de komende jaren gefaseerd in verkoop gaan.

Vanuit het centrum van Vathorst richting Laakse Tuinen krijgt De Laak een steeds groener karakter. Het nieuwe deel van Vathorst wordt dan ook bijzonder, mede vanwege het openbaar groen en de vele voortuinen. Het groene karakter van de wijk krijgt vooral vorm door de aanwezigheid van tuinen in allerlei vormen, soorten en maten. Bij de meeste vrije kavels zijn de tuinen verbonden met het water, waardoor de ruimte van de eigen tuin visueel wordt vergroot.

De vrije kavels in Laakse Tuinen vallen op door de toegestane bouwvolumes, het beoogde kleurgebruik en de aanwezigheid van voortuinen. In Laakse Tuinen mogen de woningen statig en ‘stads’ worden. In de kleurstelling zijn de woningen familie van elkaar, door het gebruik van warme rood- en aardetinten voor het metselwerk.

De meeste kavels hebben een voortuin, waardoor in de woonstraten een groene sfeer ontstaat. De woningen aan de Kleine Eem, hebben een directe relatie met de gerealiseerde woningen op de vrije kavels in Waterdorp. Samen maken zij het groene tuinenmilieu aan de Kleine Eem. Een aantal ontwerpuitgangspunten zien we dan ook terug bij de vrije kavels van het naastgelegen Waterdorp, zoals de hoge tuin/lage tuin met tuinmuur en de positionering van de woning op de kavel.

De woningen aan de Binnenlaak (kavel 12 t/m 26) zijn goed zichtbaar vanaf de weg aan de overkant van de Binnenlaak. Aan de overkant van de Binnenlaak liggen de overtuinen die horen bij de daar gelegen woningen. De watertuinen van de vrije kavels en de overtuinen aan de Binnenlaak vormen samen een groene tuinenwereld. Het lijkt een langgerekte parkstrook aan het water en is meer dan een aaneenschakeling van individuele tuinen.

Voor de verkoopprocedure en een inschrijfformulier verwijzen wij u naar de projectwebsite.

Adres: 3826 KN Amersfoort NL
Plaats:
Postcode: 3826 KN
Land: NL
Open in Google Maps
Prijs: € 354.000
Kamers: 1
CV ketel: ( uit: , )
Woonoppervlakte:
Inhoud:
Status: beschikbaar
Soort object: bouwgrond
Woning type: vrijstaande woning
Soort woning: eengezinswoning
Bouwvorm: nieuwbouw
Perceeloppervlakte: 719 m²
Aantal woonlagen: 1 woonlagen
Oppervlakte hoofdtuin: m²( cm bij cm)
Hoofdtuin: achtertuin
Details garage: garage mogelijk, parkeerplaats
Parkeerfaciliteiten: openbaar parkeren

Vergelijkbare woningen

Vrije Kavels Laakse Tuinen, Vathorst Amersfo...

€ 354.000
1.00 m2

Vrije Kavels Laakse Tuinen, Vathorst Amersfo...

€ 354.000
1.00 m2

Vrije Kavels Laakse Tuinen, Vathorst Amersfo...

€ 354.000
1.00 m2

Compare Listings