Ik wil een woning kopen!

Jouw zoekresultaten

Wat kan je verwachten van Makelaardij de Parel?

null

Een financiële woonanalyse

null

Persoonlijk advies

null

Een lagere koopprijs dan wanneer je alles zelf zou regelen

null

Risicobeperking

null

Zekerheid om de juiste woning te vinden

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Als het goed is koop je maar een paar keer in je leven een woning. Extra belangrijk om de juiste beslissingen te nemen. Makelaardij de Parel is in te zetten als aankoopmakelaar. Onze makelaars staan het gehele aankoopproces aan je zijde.

90% van de verkopers schakelt een verkoopmakelaar in, maar bij het kopen van een huis wordt de aankoopmakelaar nog wel eens vergeten. Waar een verkopend makelaar de belangen behartigt van de verkoper, kan de aankopend makelaar de belangen van de kopers behartigen.

Makelaardij de Parel kent de woningmarkt van regio Amersfoort van binnen en buiten. Daarnaast weten we precies waar we op moeten letten als het gaat om het kopen van een huis. Daar kunnen we jou als koper goed in begeleiden. We zorgen ervoor dat jij jouw droomwoning kunt kopen tegen de beste voorwaarden en de laagst mogelijke prijs.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Allereerst brengen we de financiële mogelijkheden in kaart. We adviseren je om eerst naar een hypotheekadviseur te gaan. Hij kan jou al een goed beeld geven wat er financieel mogelijk is. Weet je niet naar welke adviseur je het beste kunt gaan? In ons netwerk zitten ook een aantal goede hypotheekadviseurs. We bevelen je er graag één aan!

Jouw droomwoning kopen

Als jij ervoor kiest om met ons samen te werken, dan gaan we ons volledig voor jou inzetten. Wij gaan jouw droomwoning vinden! Nadat we het actuele woningaanbod hebben doorgenomen zullen we voor jou een aantal bezichtigingen inplannen. De woningen hoef je niet alleen te bezichtigen, we gaan met je mee en zullen kritisch kijken naar de bouwkundige staat van de woning.

Onderhandelen over de verkoopprijs

Onderhandelen is een vak apart. Toevallig is dat één van onze expertises en staan we je graag bij tijdens het onderhandelen. We kunnen zelfs voor jou onderhandelen, natuurlijk wel in samenspraak. We zullen nooit een onderhandeling in gaan zonder jouw toestemming.

Samenwerken met dé aankoopmakelaar van Vathorst?

Wil jij met ons jouw droomhuis vinden en kopen? Neem dan contact op met Harro Morren door te bellen naar 033-4669902 of mail naar info@makelaardijdeparel.nl

Compare Listings