Jouw zoekresultaten

Over ons

Ben je op zoek naar een persoonlijke en actieve makelaar om je huis te verkopen of juist om jouw droomhuis te vinden in Vathorst en omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

We hopen dat je hier vindt wat je zoekt. Je mag natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor meer informatie!

Ben je benieuwd naar wie wij zijn? Scrol dan maar snel naar beneden.

Wie zijn wij?

Hoi! Ik ben Harro. Sinds 2006 woon ik in Vathorst. Toen was er nog weinig, het was een beetje pionieren in de wijk. Nu woon, werk en leef ik echt in de wijk. Ik heb Vathorst helemaal zien opgroeien en ontwikkelen. Daarom durf ik wel te zeggen dat ik het als de beste ken!

Sinds 1999 werk ik in Amersfoort als makelaar en in 2012 ben ik Makelaardij de Parel begonnen. Dé makelaar van Vathorst. Wat ik zo leuk vind aan Vathorst? De afwisselende wijken en het dorpse karakter met alle stadse voorzieningen dichtbij! Ik weet zeker dat iedereen zijn droomhuis kan vinden in Vathorst en omstreken en daar help ik graag een handje bij.

Hai! Ik ben René. Sinds 2004 woon ik in Vathorst. Ik heb de huizenmarkt dus flink zien ontwikkelen in die 15 jaar dat ik er woon en leef. Vathorst is nu een levendige wijk met alle voorzieningen die je nodig hebt, zo om de hoek!

Sinds 2002 ben ik werkzaam in het makelaars vak. Mensen helpen bij de verkoop of aankoop van hun woning door mijn kennis en netwerk te delen, dat vind ik het mooiste wat er is. Het is een belangrijk proces voor onze klanten. Ze maken het maar een paar keer mee in hun leven en ik vind het fijn om daar toegevoegde waarde aan te leveren.

Benieuwd hoe wij te werk gaan?

12 jaar ervaring in de woningmarkt

Wij kennen de woningmarkt van Midden Nederland tot in detail. Door onze jarenlange ervaring zijn we in de meeste plaatsen actief geweest. Toch focussen we ons nu op regio Amersfoort. Vathorst en Hooglanderveen beschouwen wij als onze thuismarkt. We wonen er en doen er onze boodschappen. Wij weten écht hoe het voelt om hier een woning te hebben.

Onderscheid door motivatie

Wij zijn niet de doorsnee makelaardij. Makelen is niet alleen ons vak, het is ook onze hobby. Het liefste zijn we er 24/7 mee bezig. We streven ernaar om optimaal bereikbaar te zijn, ook buiten kantoortijden. Door deze gedrevenheid gaan wij tot het uiterste om een succesvolle transactie te realiseren.

Onze werkwijze

Persoonlijk, dat is het keyword in onze werkwijze. Jij als klant staat centraal, zowel bij het verkopen als aankopen van een huis. Pas als jouw wensen en eisenpakket helder zijn gaan wij verder in het proces. Elke week zullen we contact hebben om de voortgang te bespreken. We kunnen het gehele proces voor je uit handen nemen. Zelfs als het proces is afgerond, zul je altijd onze klant blijven. Wij investeren graag in onze klanten!

Onze visie op het makelaars vak

Het is een uitdagende markt, die continu verandert. Dat maakt het ook juist spannend. Iedere makelaar moet daar flexibel in zijn. Het makelaars vak zal in de toekomst veel geautomatiseerd worden. Er komen nu al steeds meer data gedreven systemen. Wij denken dat persoonlijk contact toch fijn is bij zo’n belangrijke aankoop of verkoop. Daar zullen we ook altijd voor blijven staan! Wie persoonlijk contact en advies wil, zal altijd bij ons terecht kunnen!

0
jaar geleden is Harro gestart met de Parel
0
woningen op dit moment in de verkoop
0
woningen verkocht
0
maand(en) staat een huis gemiddeld te koop

Compare Listings