Je bent nu hier: Home » De Staalmeester

Verkoop is gestart

Wonen in de Staalmeester
Aan de Laak | Amersfoort Vathorst
Previous slide
Next slide

Wonen in

de Staalmeester

27 appartementen

42 m2 tot 71 m2

Ode aan het verleden met een knipoog naar de toekomst

Welkom in de wereld van modern wonen, waar stalen kracht en stijl samenkomen in het iconische gebouw genaamd ‘de Staalmeester’. Dit baanbrekende staaltje architectuur staat trots in het hart van het bruisende hart van Vathorst! Het gewaagde project omvat 27 prachtige appartementen en 2 veelzijdige commerciële ruimten, gelegen aan de ‘Laak’ met een directe ontsluiting op de Verbindingsweg.

Met zijn robuuste, industriële havenstijl is ‘De Staalmeester’ een ode aan het verleden met een knipoog naar de toekomst. Elk appartement straalt karakter uit en biedt een unieke woonervaring. Hier geniet je van ruimte, stijl, en comfort. De appartementen variëren wat betreft het oppervlakte tussen de 42 m² en de 71 m² en de verkoopprijzen liggen tussen de circa € 247.500,- en € 389.500,-.

Maar dat is nog niet alles. ‘De Staalmeester’ onderscheidt zich door zijn royale buitenruimten, waar je de frisse lucht kunt opsnuiven en kunt genieten van het centrum van Vathorst. Daarnaast bieden we tal van gemeenschappelijke voorzieningen die zorgen voor een sociaal en actief woongemeenschap.

Als kers op de taart is er een prachtige collectieve tuin waar je kunt ontsnappen aan de drukte van alledag. Hier vind je groen, rust, en een bron van sereniteit. We creëren hier ook een fantastisch gemeenschappelijk paviljoen met een barbecue, zodat je kunt genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden in de buitenlucht met buren en vrienden. Kortom, de tuin is een groene oase van ontspanning en samenzijn.

Klaar om een stap te zetten in jouw woonavontuur? ‘De Staalmeester’ is de plek waar jouw dromen werkelijkheid worden. Stap binnen in een wereld van modern stads wonen, waar historie en toekomst samenkomen. Welkom thuis! Welkom in ‘de Staalmeester’…

Ontdek het woningaanbod

Wij kennen Vathorst als geen ander

Mogen we ons even voorstellen? René en Ivette, de ervaren nieuwbouwspecialisten van Makelaardij De Parel.

Goed om te weten: we zijn dé makelaar van Vathorst. Tientallen jaren zijn wij al actief in dit deel van Amersfoort. Geen straat, plein of steegje is voor ons onbekend terrein. Daarnaast zijn we gespecialiseerde nieuwbouwexperts en weten precies hoe we jou op een ontspannen manier door het aankoopproces begeleiden.

Zullen we eens kennismaken? Dan vertellen we je alles over dit project. Wil je weten wat je huidige woning waard is? Dan komen we graag op bezoek voor een gratis waardebepaling.

27 prachtige appartementen en 2 veelzijdige commerciële ruimten

Oevergevel

Voorgevel

Achtergevel