Je bent nu hier: Home » Team

Previous slide
Next slide

Wij staan klaar

voor jou!

Je hebt plannen om je woondroom waar te maken en zoekt een makelaar die ervaren is, de woningmarkt van binnenuit kent én jou persoonlijk begeleidt?

Welkom bij Makelaardij De Parel. Wij zijn dé makelaar van Vathorst, maar je vindt ons overal in Amersfoort en dorpen in de omgeving. Onze medewerkers zijn enthousiast en zetten altijd die extra stap om jou blij te maken. We stellen ons graag even voor!

Dé makelaar van Amersfoort, Vathorst en omgeving

Wij kennen de woningmarkt van Midden Nederland tot in detail. Door onze jarenlange ervaring zijn we in de meeste plaatsen actief geweest. Toch focussen we ons op regio Amersfoort, Vathorst en Hooglanderveen beschouwen wij als onze thuismarkt. We wonen er en doen er onze boodschappen. Wij weten écht hoe het voelt om hier een woning te hebben.

Makelaardij De Parel

Harro Morren

Het verhaal achter de opdracht

Sinds 1999 werk ik in Amersfoort als makelaar en vanaf 2012 ben ik Makelaardij de Parel begonnen. Dé makelaar van Vathorst.
De wijk stond toen nog in de kinderschoenen en ik was van mening dat Vathorst een eigen makelaar verdiende. Zelf woon ik sinds 2006 in Vathorst en ik kan wel zeggen dat ik er iedere straat ken.

Wat ik zo leuk vind aan Vathorst? De afwisselende wijken en het dorpse karakter met alle stadse voorzieningen dichtbij!

Ik weet zeker dat iedereen hier of in de omtrek zijn droomhuis kan vinden en daar help ik graag een handje bij. Als dienstverlener wil ik graag mensen verder helpen. “Ik zoek altijd naar het verhaal achter de opdracht en antwoord op de vraag: waar willen mensen naartoe? Ook als ze een speld in de hooiberg zoeken lukt het, linksom of rechtsom. Daar krijg ik energie van.”

Rene van Beek

Matchmaken is magisch

Als Kandidaat- Makelaar houd ik me onder meer bezig met nieuwbouwprojecten. Ik koppel woningen-in-ontwikkeling aan mensen met een woondroom. Je kan me gerust een verbinder noemen.

Het afgelopen decennium ben ik als verkopend makelaar betrokken bij tientallen nieuwbouwprojecten en honderden woningen. Aan de voorkant geven we ontwikkelaars advies over de markt en delen met hen kennis over klantwensen. Komt een plan vervolgens in de verkoop, dan bouw ik graag een relatie op met de kopers en begeleid ze van papier naar steen. Als een klant bij de oplevering blij en gelukkig is, geeft me dat een geweldig gevoel. Dat matchen van mensen en huizen blijft magisch.

Ivette Ulehake

Goed inlevingvermogen en snel kunnen schakelen

Sinds 2003 woon ik in Vathorst. De diversiteit van ons werkgebied, grenzend aan een prachtig landelijk gebied, maakt dit tot een erg fijne plek om te wonen en werken. Ik ben Kandidaat- Makelaar en ik maak graag gebruik van mijn vrouwelijke ’touch’ en aanpak! De dynamiek van de makelaardij past bij mij, snel schakelen en toch het overzicht houden.

Daarnaast vind ik de omgang met de mensen een van de leukste aspecten van mijn werk. Ik hoor vaak dat ik mij goed kan inleven in de behoeftes van onze klanten. Doordat ik al vanaf het begin in deze wijk woon ken ik de markt goed en kan ik goed meedenken bij het vinden of verkopen van een woning.

Daniëlle IJzerman

Het verschil maken

Als geboren en getogen Amersfoortse ben ik trots op onze mooie stad! Na mijn studie bedrijfskunde heb ik een tijdje bij een grote landelijke bank gewerkt. Maar heb uiteindelijk de overstap gemaakt naar de makelaardij. Naast het volgen van de opleiding Kandidaat- Makelaar werk ik sinds 2022 bij Makelaardij De Parel. Met heel veel plezier!

Dat laatste komt door zowel collega’s als klanten. Ik word heel blij als een opdracht succesvol is afgerond. Als we een koper vinden voor een huis of een huis voor een koper. Iedereen kan een proces begeleiden, maar het is vooral leuk als je het verschil maakt voor een klant.

Heidi van de Kamp

In- en uitvliegende collega’s ondersteunen

Mijn loopbaan is erg veelzijdig! Ik heb diverse functies gehad voor ik in 2009 secretaresse werd bij een makelaardij. Als De Parel in 2016 een officemanager zoekt, weten René en Harro wie ze willen vragen: mij! Sindsdien ben ik vier dagen per week actief met het ondersteunen van in- en uitvliegende collega’s. De leukste baan van de wereld!

Ik ben de spin in het web en begeleid processen, hou het overzicht, doe de administratie en heb contact met zowel verkopers, kopers en woningzoekenden. Van alles wat, zó leuk. Ik houd van die dynamiek, hoe drukker, hoe leuker.

Rianne van de Bovenkamp

Blij worden van regelwerk

Twintig jaar heb ik gewerkt in de reiswereld en regelde ik op alle continenten reizen en congressen. Na twee decennia is het tijd voor iets anders en juist dan zoekt Harro ondersteuning bij het regelwerk. Sindsdien ben ik anderhalve dag per week te vinden bij De Parel, als Binnendienst medewerker. 

Ik vang het werk van Heidi op als zij vrij is en zorg dat alle processen dan doorlopen.
Mijn werk omvat de voorbereiding van verkooptrajecten, mail- en telefoonverkeer, een stukje financiële administratie en het opstellen van koopaktes.

Waar ik blij van wordt? Klantcontact, samenwerken met collega’s en gewoon van al het regelwerk.

Leuk als we jouw woning mogen verkopen?

Je mag bij De Parel rekenen op een maatwerk verkoopplan dat je stap voor stap naar de finish leidt: een succesvolle verkoop! Dit zijn de vijf stappen die we samen zetten:

Zo werken wij!

Marketingpakket
MarketingpakketZo verkopen wij parels
Lees verder
Jij als klant staat centraal, zowel bij het verkopen als aankopen van een huis. Pas als jouw wensen en eisenpakket helder zijn gaan wij verder in het proces en regelen we per onderdeel het volgende!
Je huis op z'n mooist
Je huis op z'n mooist
Lees verder
 • Interieur styliste
 • Professionele fotograaf
 • Mooie foto’s en video
 • Drone-beelden
 • Verkoop brochure & flyer
 • Instagram stories
ONLINE ACTIEF<br />& VINDBAAR
ONLINE ACTIEF
& VINDBAAR
Lees verder
 • Website Makelaardij de Parel
 • Social media campagnes
 • Funda
 • Facebook
 • Instagram
Hang het bord uit...
Hang het bord uit...
Lees verder
 • Bord in de tuin of aan het balkon
 • Foto’s in de etalage van ons kantoor
 • Foto’s in de etalage in Winkelcentrum Vathorst (bij Primera)
Extra ondersteuning...
Extra ondersteuning...
Lees verder
 • Open Huis van Funda
 • Nieuwsbrief naar relatiebestand
 • Mailing naar geïnteresseerden
En verder...
En verder...
Lees verder
 • Wonen wij in Amersfoort-Vathorst
 • Hebben wij een heel uitgebreid netwerk
 • én een uitgebreid zoekersbestand
Previous
Next