Wonen in Vathorst

Jouw zoekresultaten

In 2001 is de bouw begonnen van de eerste 11.000 woningen in Vathorst. Vanaf dat moment is Vathorst enorm gaan groeien. Op dit moment bestaat Vathorst uit 6 verschillende wijken. Elke wijk heeft zijn eigen sfeer en architectuur. Dat maakt Vathorst een wijk met een diversiteit aan stijlen en is er voor iedereen wat wils. Ontdek hieronder welke wijk bij jou past!

Ontdek Vathorst

De Laak

Wonen langs de Laak

Water en wonen zijn hier onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze wijk is perfect voor mensen die houden van natuur, buiten en actieve recreatie!

De Velden

Wonen in De Velden

Wil je landelijk en groen wonen? Neem hier dan eens een kijkje!

De Bron

Wonen in De Bron

De woningen in deze wijk zijn in alle prijsklassen te vinden.

De Laakse Tuinen

Wonen in de Laakse Tuinen

Wil je wel in de buurt van het water wonen, maar ben jij meer van jaren 30 woningen? Dan is de wijk ‘De Laakse Tuinen’ wat voor jou.

Waterdorp

Wonen in Waterdorp

De grachtenstad wordt ook in Waterdorp doorgevoerd, maar Waterdorp heeft toch meer een romantische en dorpse woonomgeving.

Hooglanderveen

Wonen in Hooglanderveen

Ben jij op zoek naar het echte dorpse gevoel in een mooi landelijk huis? Dan is Hooglanderveen de plaats voor jou.

Wonen in De Velden

Deze wijk ademt historie. Je vindt hier hofjes, bruggen en het ‘Park van de Tijden’. Er zijn in deze wijk 4.600 woningen gebouwd tussen de bestaande wegen, sloten en boerderijen door. Wil je landelijk en groen wonen? Neem hier dan eens een kijkje!

Wonen in De Bron

Midden in deze wijk ligt een waterplas, deze plas heet het BRONpark. In dit park vind je speelvoorzieningen, moestuinen, fruitboomgaarden en horecagelegenheden. En elke woning in deze wijk is op loopafstand van dit park! De woningen in deze wijk zijn in alle prijsklassen te vinden.

Wonen langs De Laak

Vanuit de wijk ‘De Laak’ kan je zo het Randmeer op varen. Deze wijk wordt ook wel de moderne grachtenstad genoemd. Kenmerkend voor deze wijk zijn dan ook de grachtenpanden die direct aan het water liggen. Water en wonen zijn hier onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze wijk is perfect voor mensen die houden van natuur, buiten en actieve recreatie!

Wonen langs De Laakse Tuinen

Wonen langs De Laakse Tuinen

Wil je wel in de buurt van het water wonen, maar ben jij meer van jaren 30 woningen? Dan is de wijk ‘De Laakse Tuinen’ wat voor jou. Alle nieuwbouw woningen zijn geïnspireerd op de architectuur uit de jaren 30. Kenmerkend voor deze wijk zijn de groene, slingerende lanen en statige singels. Daarnaast zijn er in deze wijk veel duurzame woningen gebouwd.

Wonen in Waterdorp

Waterdorp is de volgende stap aan de Laak. Zoals de naam al doet vermoeden, vind je ook hier het waterrijke karakter terug. Speciaal voor deze wijk zijn er extra grachten en singels gegraven. De historische Hogesteeg accentueert het dorpse karakter. De grachtenstad wordt ook in Waterdorp doorgevoerd, maar Waterdorp heeft toch meer een romantische en dorpse woonomgeving.

Compare Listings