Je huis verkopen

Jouw zoekresultaten

Niet de standaard makelaar

Wil jij je huis verkopen? Daar komt heel wat bij kijken. Makelaardij de Parel helpt je graag bij dit proces. Wij zijn werkzaam in Midden-Nederland, met als specialisatie Amersfoort Vathorst en Hooglanderveen.

Wij zijn niet de standaard makelaar. Onze filosofie; eerst jij en dan de woning. We vinden het belangrijk om eerst helder te hebben wat jouw wensen en dromen zijn. Vervolgens kijken we naar het woonverleden en de financiële wensen en mogelijkheden.

Samenwerken met dé makelaar van Vathorst?

Wil jij met ons de samenwerking aan? Neem dan contact op door te bellen naar 033-4669902, te mailen naar info@makelaardijdeparel.nl of vul het contactformulier in via onderstaande button.

Stappenplan ‘verkoop van je huis’

null

1. Intakegesprek en verkoopstrategie

Onze samenwerking start bij jouw woning. Na een kennismaking met jou en de te verkopen woning, kunnen we al een reële waardeschatting geven. Vervolgens bepalen we samen met jou een verkoopstrategie.
null

2. Woning actief in de markt zetten

Tijd om jouw woning in de markt te zetten. We zetten ons brede netwerk in om jouw huis zo goed mogelijk in de markt te zetten. Daarnaast zetten we alle marketinginstrumenten in om de woning snel en direct aan de juiste doelgroep aan te bieden. Denk aan brochures, advertenties, nieuwsbrieven en plaatsing op Funda. Wil je niet dat jouw woning zichtbaar wordt in de woningmarkt? Kijk dan eens of een stille verkoop wat voor jou is.
null

3. Woning verkoopklaar maken

Voordat de bezichtigingen kunnen plaatsvinden, is het goed om de woning netjes en schoon te maken. Hieronder volgen nog een paar extra tips:

  • Repareer kleine gebreken. Denk hierbij aan een lekkende kraan, losse plint of loshangend behang.
  • De voorkant van het huis is de eerste indruk. Zorg dat deze netjes en uitnodigend is.
  • Zorg ervoor dat het huis er opgeruimd uitziet. Heb je planken met accessoires of een kast zonder deuren? Zorg dan dat alles netjes recht staat. Dit oogt gelijk rustiger.
  • Daglicht is heel belangrijk. Laat de gordijnen open of zet alle lichten aan als de bezichtiging ’s avonds plaatsvindt.

We hebben een fotograaf die jouw woning op de beste manier op de foto kan zetten. Hij weet de beste hoeken, belichting en stijl uit jouw woning te halen. Gegarandeerd een snellere verkoop!

null

4. De bezichtigingen

Dit kan je volledig aan ons overlaten. We zullen de afspraken coördineren en ontvangen de kijkers. Ook wanneer ze meerdere keren willen kijken of als er onderzoeken worden uitgevoerd.
null

5. Onderhandelingen

Wanneer er een geïnteresseerde kijker is kunnen de onderhandelingen geopend worden. Dit is voor jou, als verkoper, een spannend moment. Makelaardij de Parel is jouw adviseur. Wij zullen zakelijk en realistisch onderhandelen. Dan hebben we het niet alleen over de prijs, maar ook over de oplevertermijn, te verkopen roerende zaken, onderzoeken en voorbehouden. Natuurlijk doen we alles in overleg met jou!
null

6. Afhandelen verkoop woning

Het afhandelen van de verkoop kan je met een gerust hart aan ons overlaten. We leggen de koopovereenkomst schriftelijk vast, bewaken de financieringstermijnen en regelen de overdracht bij de notaris en alles wat daarbij komt kijken.
null

7. Nazorg

Het stopt niet bij het verkopen van jouw woning. Wij werken door tot je tevreden bent over de woonsituatie en onze dienstverlening. Loop je na de overdracht toch tegen onvoorziene omstandigheden aan? Dan helpen we je uiteraard met het oplossen daarvan. Dus ook na de transactie zetten we ons volledig voor je in. Je bent en je blijft onze klant!

Ga je met ons de samenwerking aan? Dan kan je van ons verwachten dat we actief aan de slag gaan. Tijdens de gehele samenwerking is contact de rode draad. Wekelijks overleggen we de voortgang, maar wanneer je vragen hebt kun je ons altijd contacten, ook buiten kantooruren! Door onze jarenlange ervaring realiseren we de beste prijs voor jouw huis.

Samenwerken met dé makelaar van Vathorst?

Wil jij met ons de samenwerking aan? Neem dan contact op door te bellen naar 033-4669902, te mailen naar info@makelaardijdeparel.nl of vul het contactformulier in via onderstaande button.

Compare Listings