Je bent nu hier: Home ยป Nieuwbouw in regio Amersfoort

Nieuwbouwexperts
Rene & Ivette
Begeleiden jou volledig tijdens het gehele
nieuwbouw traject, van papier tot steen!
Previous slide
Next slide

Makelaardij De Parel

Als je een nieuwbouwwoning in Amersfoort wilt kopen

We kunnen het ons volledig voorstellen dat een nieuwbouwhuis een droom is van je! Lekker geen onderhoud de komende jaren een lage energierekening en jouw huis helemaal naar jouw smaak stylen. Gelukkig zijn er in Amersfoort en omgeving veel nieuwbouwplannen in ontwikkeling.

Als jij deze droom waar wilt maken, neem dan contact op met Makelaardij De Parel. We kennen alle (toekomstige) plannen in Amersfoort en omgeving en helpen je graag met het vinden van de woning die bij jouw leven past.

We hebben als gespecialiseerd nieuwbouwmakelaar ook zelf een aantal projecten in de verkoop. Weten welke?

De voordelen van

een nieuwbouwwoning

Sam & Sophie

Wonen in het hart van Amersfoort

Recente nieuwbouwprojecten

Een nieuwbouwwoning is duurzaam gebouwd volgens het geldende bouwbesluit en daarom bespaar je op energiekosten. Alles is nieuw, dus je hebt geen last van achterstallig onderhoud. De eerste jaren zijn er weinig onderhoudskosten. De verkoopprijs van een nieuwbouwhuis staat vast, dus je weet ook precies waar je aan toe bent. En tenslotte: een nieuwbouwwoning biedt alle mogelijkheden om interieur en eventueel tuin helemaal volgens jouw smaak te stylen en in te richten. Makelaardij De Parel heeft regelmatig nieuwbouwwoningen in de verkoop.

In Amersfoort worden jaarlijks tussen de 500 en 1000 nieuwe huizen gebouwd, met name aan de noordkant. Op dit moment zijn er meerdere projecten in ontwikkeling en op diverse locaties wordt gebouwd. Bij veel van die projecten is Makelaardij De Parel de verkopend makelaar.

Kies een makelaar die is aangesloten bij de brancheorganisatie NVM en lees vooraf beoordelingen en reviews. Kies ook een makelaar die duidelijk is over kosten en verwachte verkoopopbrengst. Ook belangrijk: voel of je een klik hebt met de makelaar. Lees hier beoordelingen over Makelaardij De Parel.