Nieuwbouwwoningen en projecten

Jouw zoekresultaten

Wil jij een nieuwe woning kopen? De Parel kent alle nieuwbouwprojecten in regio Amersfoort. Amersfoort Vathorst is flink aan het groeien, de nieuwbouwprojecten zijn daar booming. Dus wil je in regio Amersfoort wonen in een nieuwbouwhuis? Dan kunnen we je daar zeker mee helpen!

De voordelen van een nieuwbouwwoning

  • Een nieuwbouwhuis is een huis waar je je geen zorgen om hoeft te maken. Alles is nieuw, op alles zit garantie en in de eerste jaren zul je bijna geen onderhoudskosten hebben.
  • Duurzaamheid is een belangrijk thema in deze maatschappij. Dat zie je ook in de nieuwbouwhuizen. De huizen worden gemaakt met duurzame technieken en bestaan volledig uit duurzame materialen. Door deze toepassingen zijn de huizen energiezuinig en hebben altijd energielabel A.
  • Wil jij het liefst de hele dag drummen of heel vals meezingen met je favoriete muziek? Goed nieuws! Nieuwbouwhuizen zijn zo goed geïsoleerd dat je buren hier geen last van hebben.
  • Het kopen van een nieuwbouwwoning is financieel ook aantrekkelijk! Je hoeft bij de koop geen overdrachtsbelasting te betalen en qua energiekosten zit je ook lager dan een bestaande woning.
  • Je kunt alles zelf bepalen wanneer je een nieuwbouwwoning koopt. Je kiest je eigen keuken, badkamer en vaak kan je aangeven of je een dakkapel wil. Zo wordt het helemaal jouw huis!

Nieuwbouw woning kopen?

Wij als Makelaardij de Parel zijn de bemiddelaar tussen jou en de woningaanbieder. Je kunt ons ook wel zien als de verbindende factor. Wij zorgen dat de communicatie soepel verloopt en begeleiden je in het gehele koopproces. Hieronder vind je de nieuwbouwprojecten die wij nu in ons aanbod hebben zitten.

Nieuw

Parkrand fase 4 Leusden – eengezinswon...

€ 455.000
4 129.00 m2 129.00 m2
Nieuw

Parkrand fase 4 Leusden – eengezinswon...

€ 455.000
4 129.00 m2 129.00 m2
Nieuw

Parkrand fase 4 Leusden – eengezinswon...

€ 455.000
4 129.00 m2 129.00 m2

Maak kennis met onze nieuwbouwspecialist!

René van Beek is onze nieuwbouwspecialist en wooncoach. Heb je een mooie nieuwbouwwoning gezien of wil je meer informatie? Neem dan contact op met René door te bellen naar 033-4669902 of mail naar info@makelaardijdeparel.nl

Compare Listings