Je bent nu hier: Home » Wonen in Amersfoort & omgeving

Vorige slide
Volgende slide

Lekker wonen in

Amersfoort & omgeving

Ook buiten Vathorst zijn wij actief als makelaar. Wij kennen de woningmarkt van ondermeer Amersfoort en omgeving uit ons duimpje. Je noemt een plaats en we zijn er actief geweest. Binnen ons werkgebied is elk woningtype te vinden. Er is dus voor ieder wat wils. Ontdek hieronder welke wijk bij jou past!

Wonen in Amersfoort Noord

Amersfoort Noord bestaat uit de wijken Zielhorst, Kattenbroek en Nieuwland. Deze wijken zijn geliefd bij jonge gezinnen wonen. Dat is niet zo gek, want in de wijken vind je alle voorzieningen. Alle wijken beschikken over een eigen winkelcentrum en op veel plekken vind je speelgelegenheden voor kinderen.

Wonen in Amersfoort Binnenstad

Als je graag in een bruisende omgeving leeft, is de binnenstad de wijk om te wonen. De vele winkels en horecagelegenheden zijn door de hele binnenstad te vinden. De Amersfoortse binnenstad typeert zich door de vele monumentale panden. Overal waar je kijkt, zijn stukjes geschiedenis van de stad te zien. Kortom: in de binnenstad ben je nooit uitgekeken.

Wonen in Amersfoort Zuid

Amersfoort Zuid bestaat uit de wijken Bergkwartier, Leusderkwartier en Vermeerkwartier. De wijk is gebouwd aan het einde van de 19e eeuw en in het begin van de 20e eeuw. In Amersfoort Zuid zijn veel sportclubs te vinden en ook voor ontspanning kun je hier terecht. Zo grenst het aan bosgebied Klein Zwitserland en de Utrechtse Heuvelrug waar je heerlijk kunt wandelen.

Wonen in Hoogland

Hoogland is sinds 1974 onderdeel geworden van Amersfoort, maar heeft nooit haar dorpse karakter verloren. Je vindt in het dorp veel verenigingen en er vinden regelmatig evenementen plaats. Hoogland bestaat uit twee delen: de dorpskern en Hoogland-West. Als je vanuit het dorp de Bunschoterstraat oversteekt, kom je in Hoogland-West, waar je langs de weilanden de Eempolder inloopt.

Wonen in Hoevelaken

Hoevelaken is een dorp met een rustig karakter. Ons kent ons en een praatje op straat maken is heel gewoon. Voor sport en recreatie is Hoevelaken de ideale omgeving. Binnen no-time bevindt je je in het waterrijke polderlandschap, weilanden en bossen. Je vindt hier zowel nieuwbouwwoningen als karakteristieke oudere woningen.

Uitgelichte woningen