Je bent nu hier: Home » Nieuwbouw projecten » WEST. Laakse Tuinen 21B » 2^1 kap woningen

De grondgebonden woningen bestaan uit twee vrijstaande woningen, vier twee-onder- één-kap woningen waarvan twee ‘levensloopbestendig’. Alle woningen typeren zichzelf door de ligging aan het water. Iedere woning is voorzien van een verlaagd terras aan het water, georiënteerd op het westen. Tevens wordt iedere woning voorzien van een aanlegsteiger voor recreatief gebruik.
Een aantal woningen wordt voorzien van een ‘split-level’ verdieping. Op deze manier ontstaat er een zichtlijn
over het dijklichaam van de watergang naar het nog aan te leggen Westerpark!

De levensloopbestendige woningen hebben het totale programma op de begane grond waardoor deze woningen geschikt zijn voor de toekomst.
Iedere woning is voorzien van een individuele berging c.q. garage aan de straat Pyreneeën. Aan deze zijde komt zowel de brievenbus als intercom. Vanuit de woning zal het hekwerk op afstand te openen zijn voor eventuele bezoekers. Zowel de berging als de naastgelegen parkeerplaat(sen) als de erfafscheidingen, bloembakken, trappen naar- en de terrassen aan het water zijn hoogwaardig mee ontworpen door de architect. Kortom, unieke woningen met een unieke uitstraling op een unieke locatie!

Het merendeel van de woningen is voorzien van een tweede verdieping. Op deze verdieping zijn diverse slaapkamers en eventuele technische ruimtes gepositioneerd. Ook bij deze verdieping is het goed mogelijk om uw eigen wensen te vertalen naar een individuele indeling. Denk hierbij aan een werkkamer of juist een masterbedroom voorzien van een ensuite badkamer en/of inloopkast.
De platte daken van de woningen worden voorzien van een aantal zonnepanelen. Het is mogelijk om tijdens het kopersoptietraject dit aantal panelen uit te breiden om hiermee uw vaste lasten te verlagen. Wij bieden u graag de ingrediënten om hier uw droomwoning van te maken!

De voortuinen van de woningen zijn georiënteerd op het zuidoosten, wat betekent dat daar de ochtend- en middagzon is. De terrassen aan het water zijn gericht op het westen.