Je bent nu hier: Home » Nieuwbouw projecten » WEST. Laakse Tuinen 21B » Luxe appartementen

De luxe appartementen zijn gelegen aan de noordzijde van het plan, waar ook de hoofdentree is gepositioneerd. De toegang tot het half verdiepte souterrain bevindt zich aan de oostzijde van het plan. De parkeerplaatsen van de woningen liggen op eigen terrein naast de individuele bergingen.
Op deze manier ontstaat er een zichtlijn over het dijklichaam van de watergang naar het nog aan te leggen Westerpark!

Doordat het souterrain half verdiept wordt gerealiseerd is de begane grond ‘half verhoogt’. Dit zorgt ervoor dat de appartementen gelegen aan het water over het nieuw aan te leggen Westerpark kunnen kijken. De begane grond is bereikbaar door middel van een korte trap of de personenlift. Ook is de algemene ruimte bereikbaar via de achterzijde door middel van een trap.
Naast de hellingbaan worden voorzieningen gerealiseerd voor het stallen van een aantal fietsen.

Begane grond appartementen (A1 t/m A3)
Op de begane grond zijn drie appartementen voorzien. Appartement 2 heeft een buitenruimte welke is gelegen aan het water. De overige twee appartementen hebben beide een royale buitenruimte welke op het zuiden zijn georiënteerd.

Eerste verdieping appartementen (A4 t/m A6)
Op de eerste verdiepingen zijn een drietal appartementen geprojecteerd waarvan twee aan het water en één aan de ‘Laan van Bovenduist’. Het laatst genoemde appartement heeft twee buitenruimtes, op het noorden en op het zuiden. De beiden appartementen aan het water hebben tevens een buitenruimte met uitzicht over het water en het Westerpark.
De riante woonkamers / keukens van de appartementen zijn voorzien van grote glaspartijen waardoor er veel licht binnenkomt. Daarnaast grenzen deze leefruimtes aan verschillende gevels waardoor er een panorama-uitzicht ontstaat.

Tweede verdieping appartementen (A7 t/m A9)
De tweede verdieping is bijna gelijkwaardig qua programma als de eerste verdieping. Het verschil zit hem met name in de buitenruimte. Bij het ene appartement wordt gebruik gemaakt van een balkon, bij het andere van een dakterras en bij het volgende weer van een inpandige loggia. Daarnaast hebben alle appartementen de buitenruimte op een andere positie ten opzichte van elkaar.
De algemene ruimtes kenmerken zichzelf in het ruimtelijke karakter. De betonnen trappen worden geplaatst in royale vides wat het ruimtelijke karakter versterkt. Daarnaast worden de algemene ruimten hoogwaardig afwerkt.

Derde verdieping penthouse (A10)
De derde verdieping is voorzien van het penthouse. Dit betreft een vierkamer appartement. De woonkamer / keuken is voorzien van een panorama uitzicht. In de zithoek aan de waterzijde wordt een enorme
glaspartij aangebracht waardoor er veel licht in de ruimte komt.
Het gehele appartement heeft een extra hoog plafond waardoor dit benadrukt wordt. De indeling van dit penthouse kan naar eigen inzicht worden ingedeeld. Wij begeleiden u hier graag bij met de inachtneming van de constructieve en technische randvoorwaarden.
Het penthouse is voorzien van twee buitenruimtes, namelijk een balkon op de noordzijde en een zeer riant dakterras gericht op het zuiden. Vanaf hier is zicht over het water, over het hele deelgebied ‘Laakse Tuinen’ en over het gehele Westerpark. Dit appartement is met recht een penthouse!

onze nieuwe site

GAAT LIVE OVER

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

We nodigen jou van harte uit om jouw droomwoning te vinden

in ons ruime woningaanbod