Je bent nu hier: Home » Nieuwbouw projecten » WEST. Laakse Tuinen 21B » Vrijstaande woningen

De grondgebonden woningen bestaan uit twee vrijstaande woningen, vier twee-onder- één-kap woningen waarvan twee ‘levensloopbestendig’. Alle woningen typeren zichzelf door de ligging aan het water. Iedere woning is voorzien van een verlaagd terras aan het water, georiënteerd op het westen. Tevens wordt iedere woning voorzien van een aanlegsteiger voor recreatief gebruik.
Een aantal woningen wordt voorzien van een ‘split-level’ verdieping. Op deze manier ontstaat er een zichtlijn
over het dijklichaam van de watergang naar het nog aan te leggen Westerpark!

De eerste verdieping wordt voornamelijk voorzien van royale slaapkamers. Bij de meeste woningen is er tevens een badkamer met separate toilet gepositioneerd. De levensloopbestendige woningen hebben in de basis de badkamer op de begane grond, maar het is ook goed mogelijk om de badkamer op de verdieping uit te voeren.
De plattegronden zijn in de basis zo efficiënt mogelijk ingedeeld. Het is goed denkbaar om de indeling op de verdiepingen aan te passen naar eigen wens. Denk hierbij aan het splitsen of samenvoegen van ruimtes. Tijdens het kopersoptietraject denken wij hierin graag met u mee!

Het merendeel van de woningen is voorzien van een tweede verdieping. Op deze verdieping zijn diverse slaapkamers en eventuele technische ruimtes gepositioneerd. Ook bij deze verdieping is het goed mogelijk om uw eigen wensen te vertalen naar een individuele indeling. Denk hierbij aan een werkkamer of juist een masterbedroom voorzien van een ensuite badkamer en/of inloopkast.
De platte daken van de woningen worden voorzien van een aantal zonnepanelen. Het is mogelijk om tijdens het kopersoptietraject dit aantal panelen uit te breiden om hiermee uw vaste lasten te verlagen. Wij bieden u graag de ingrediënten om hier uw droomwoning van te maken!

De tuinen van de woningen zijn georiënteerd op het zuidoosten, wat betekent dat daar de ochtend- en middagzon is. De terrassen aan het water zijn gericht op het westen.