Je bent nu hier: Home » Nieuwbouw projecten » ‘de Staalmeester’ Amersfoort Vathorst » Koper » Koper 0ong (Bouwnummer 27)

Verkocht onder voorbehoud

Koper 0ong (Bouwnummer 27)

3826 DJ
Amersfoort
57m2 wonen
0m2 perceel
Label onbekend
€ 318.500 v.o.n.

De verkoop is gestart. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Welkom in de wereld van modern wonen, waar stalen kracht en stijl samenkomen in het iconische gebouw genaamd ‘de Staalmeester’. Dit baanbrekende staaltje architectuur staat trots in het hart van het bruisende hart van Vathorst! Het gewaagde project omvat 27 prachtige appartementen en 2 veelzijdige commerciële ruimten, gelegen aan de ‘Laak’ met een directe ontsluiting op de Verbindingsweg.

Met zijn robuuste, industriële havenstijl is ‘De Staalmeester’ een ode aan het verleden met een knipoog naar de toekomst. Elk appartement straalt karakter uit en biedt een unieke woonervaring. Hier geniet je van ruimte, stijl, en comfort. De appartementen variëren wat betreft het oppervlakte tussen de 41 m² en de 70 m² en de verkoopprijzen liggen tussen de circa €247.500,- en €394.000,-.

Maar dat is nog niet alles. ‘De Staalmeester’ onderscheidt zich door zijn royale buitenruimten, waar je de frisse lucht kunt opsnuiven en kunt genieten van het centrum van Vathorst. Daarnaast bieden we tal van gemeenschappelijke voorzieningen die zorgen voor een sociaal en actief woongemeenschap.

De begane grond van ‘de Staalmeester’ is doordacht ontworpen met twee appartementen van het type ‘Tin’ en ‘Lood’, elk voorzien van een eigen voordeur aan de gevel. Toegang tot de woningen is mogelijk via de poort en de gemeenschappelijke tuin. Wat deze verdieping kenmerkt, is de royale plafondhoogte van maar liefst 3,6 meter, wat een gevoel van ruimte en licht creëert. De ruime entree op de begane grond biedt niet alleen een vriendelijk welkom, maar fungeert ook als ontmoetingsplek, met een collectieve wasbar. Achter de entree bevindt zich een gezamenlijke fietsenstalling, waar bewoners hun fiets kunnen stallen. Daarnaast huisvest de begane grond twee commerciële ruimtes, waarvan de invulling nog nader te bepalen is.

De eerste verdieping van ‘de Staalmeester’ biedt toegang tot vier appartementen. Aan beide kopgevels bevinden zich de royale type ‘Titanium’, met oriëntatie op maar liefst drie gevels. Aan de achterzijde zijn twee appartementen gelegen van het type ‘Koper’. De appartementen van het type ‘Zink’ maken ook gebruik van deze verdieping, maar hebben toegang tot het appartement een verdieping hoger, waardoor hun buitenruimtes opvallend boven de straat uitsteken. Aan de voorgevel geniet men van uitzicht op de straat en het water ‘de Laak’ met groene oevers, terwijl aan de achterzijde balkons uitkijken op de groene collectieve tuin.

Op de tweede verdieping van ‘De Staalmeester’ bevinden zich maar liefst tien appartementen. Aan de voorgevel zijn twee hoekappartementen van het type IJzer gesitueerd, met een prachtig uitzicht over het water ‘de Laak’. Tussen deze hoeken liggen vier maisonnette-appartementen van het type Zink, verdeeld over twee verdiepingen. Aan de achtergevel bevinden zich vier appartementen van het type Lood, die uitkijken op de groene collectieve tuin. Deze zijn voorzien van een glazen scherm, waardoor de buitenruimte in meerdere jaargetijden benut kan worden.

Op de derde verdieping van ‘De Staalmeester’ valt het opvallende uitkragende betonnen balkon van meer dan 2 meter direct op, omringend het gebouw en rustend op de stoere stalen constructie in de gevel. Deze verdieping biedt toegang tot acht appartementen. Aan de voorgevel zijn nu drie maisonnette-appartementen van het type ‘Zink’ gesitueerd, waardoor ruimte ontstaat voor een groene tuin met een grote boom. Hoe uniek is het om dit te hebben op de derde verdieping? Aan de noordzijde bevindt zich het adembenemende panoramische appartement van het type ‘Titanium’, georiënteerd op drie gevels. Aan de achtergevel liggen twee appartementen van het type ‘Koper’, terwijl aan de zuidzijde twee tweelaagse maisonette-appartementen van het type ‘Aluminium’ liggen, elk met een royale buitenruimte.

Op de vierde verdieping van ‘De Staalmeester’ bieden drie appartementen een unieke woonervaring. Aan de noordzijde bevindt zich het royale appartement van het type ‘Titanium’, terwijl aan de tuinzijde twee appartementen van het type ‘Koper’ zich presenteren. De tweelaagse types ‘Zink’ en ‘Aluminium’ maken eveneens gebruik van ruimte op deze verdieping, maar met toegang tot het appartement een verdieping lager. Aan de achterzijde genieten bewoners van uitzicht op een groene collectieve tuin, terwijl aan de voorkant het panoramische uitzicht over het water ‘de Laak’ en de omliggende bebouwing zich ontvouwt. Een uitsparing in de voorgevel creëert ruimte voor een imposante groene boom, waarmee robuuste, industriële architectuur en groene natuur samenkomen.

Als kers op de taart is er een prachtige collectieve tuin waar je kunt ontsnappen aan de drukte van alledag. Hier vind je groen, rust, en een bron van sereniteit. We creëren hier ook een fantastisch gemeenschappelijk paviljoen met een barbecue, zodat je kunt genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden in de buitenlucht met buren en vrienden. Kortom, de tuin is een groene oase van ontspanning en samenzijn.

Klaar om een stap te zetten in jouw woonavontuur? ‘De Staalmeester’ is de plek waar jouw dromen werkelijkheid worden. Stap binnen in een wereld van modern stads wonen, waar historie en toekomst samenkomen. Welkom thuis! Welkom in ‘de Staalmeester’…

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs

€ 318.500 v.o.n.

Status

Verkocht onder voorbehoud

Gebruiksoppervlakte

57m2

Kaveloppervlakte

0m2

Inhoud

180m3

Andere bouwnummers

Verkocht onder voorbehoud
Bekijk
3826 DJ
€ 315.500 v.o.n.

|

56 m2
Verkocht onder voorbehoud
Bekijk
3826 DJ
€ 315.500 v.o.n.

|

57 m2
Verkocht onder voorbehoud
Bekijk
3826 DJ
€ 319.500 v.o.n.

|

57 m2