Je bent nu hier: Home » Nieuwbouw projecten » De Staalmeester Amersfoort Vathorst

Beschikbaar

De Staalmeester Amersfoort Vathorst

3826 DJ
Amersfoort
41m2 tot 70m2 wonen
0m2 perceel
Label onbekend

In verkoopvoorbereiding. Schrijf nu alvast in op de projectwebsite en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Prognose start verkoop december 2023.

Welkom in de wereld van modern wonen, waar stalen kracht en stijl samenkomen in het iconische gebouw genaamd ‘de Staalmeester’. Dit baanbrekende staaltje architectuur staat trots in het hart van het bruisende hart van Vathorst! Het gewaagde project omvat 27 prachtige appartementen en 2 veelzijdige commerciële ruimten, gelegen aan de ‘Laak’ met een directe ontsluiting op de Verbindingsweg.

Met zijn robuuste, industriële havenstijl is ‘De Staalmeester’ een ode aan het verleden met een knipoog naar de toekomst. Elk appartement straalt karakter uit en biedt een unieke woonervaring. Hier geniet je van ruimte, stijl, en comfort. De appartementen variëren wat betreft het oppervlakte tussen de 41 m² en de 70 m² en de verkoopprijzen liggen tussen de circa €240.000,- en €395.000,-.

Maar dat is nog niet alles. ‘De Staalmeester’ onderscheidt zich door zijn royale buitenruimten, waar je de frisse lucht kunt opsnuiven en kunt genieten van het centrum van Vathorst. Daarnaast bieden we tal van gemeenschappelijke voorzieningen die zorgen voor een sociaal en actief woongemeenschap.

Als kers op de taart is er een prachtige collectieve tuin waar je kunt ontsnappen aan de drukte van alledag. Hier vind je groen, rust, en een bron van sereniteit. We creëren hier ook een fantastisch gemeenschappelijk paviljoen met een barbecue, zodat je kunt genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden in de buitenlucht met buren en vrienden. Kortom, de tuin is een groene oase van ontspanning en samenzijn.

Klaar om een stap te zetten in jouw woonavontuur? ‘De Staalmeester’ is de plek waar jouw dromen werkelijkheid worden. Stap binnen in een wereld van modern stads wonen, waar historie en toekomst samenkomen. Welkom thuis! Welkom in ‘de Staalmeester’…

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs

Status

Beschikbaar

Gebruiksoppervlakte

41m2 tot 70m2

Kaveloppervlakte

0m2

Inhoud

0m3

Beschikbare woningen

27

Bouwtypes

Verkocht
Bekijk
3833 AV
Leusden

|

50m2 tot 129m2
Verkocht
Bekijk
3826 JC
Amersfoort

|

102m2 tot 195m2