Je bent nu hier: Home » Nieuwbouw projecten » De Staalmeester Amersfoort Vathorst » Titanium

In verkoopvoorbereiding. Schrijf nu alvast in op de projectwebsite en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Prognose start verkoop eind februari 2024.

Welkom in de wereld van modern wonen, waar stalen kracht en stijl samenkomen in het iconische gebouw genaamd ‘de Staalmeester’. Dit baanbrekende staaltje architectuur staat trots in het hart van het bruisende hart van Vathorst! Het gewaagde project omvat 27 prachtige appartementen en 2 veelzijdige commerciële ruimten, gelegen aan de ‘Laak’ met een directe ontsluiting op de Verbindingsweg.

Met zijn robuuste, industriële havenstijl is ‘De Staalmeester’ een ode aan het verleden met een knipoog naar de toekomst. Elk appartement straalt karakter uit en biedt een unieke woonervaring. Hier geniet je van ruimte, stijl, en comfort. De appartementen variëren wat betreft het oppervlakte tussen de 41 m² en de 70 m² en de verkoopprijzen liggen tussen de circa €240.000,- en €395.000,-.

Maar dat is nog niet alles. ‘De Staalmeester’ onderscheidt zich door zijn royale buitenruimten, waar je de frisse lucht kunt opsnuiven en kunt genieten van het centrum van Vathorst. Daarnaast bieden we tal van gemeenschappelijke voorzieningen die zorgen voor een sociaal en actief woongemeenschap.

De eerste verdieping van ‘de Staalmeester’ biedt toegang tot vier appartementen. Aan beide kopgevels bevinden zich de royale type ‘Titanium’, met oriëntatie op maar liefst drie gevels. Aan de achterzijde zijn twee appartementen gelegen van het type ‘Koper’. De appartementen van het type ‘Zink’ maken ook gebruik van deze verdieping, maar hebben toegang tot het appartement een verdieping hoger, waardoor hun buitenruimtes opvallend boven de straat uitsteken. Aan de voorgevel geniet men van uitzicht op de straat en het water ‘de Laak’ met groene oevers, terwijl aan de achterzijde balkons uitkijken op de groene collectieve tuin.

Op de vierde verdieping van ‘De Staalmeester’ bieden drie appartementen een unieke woonervaring. Aan de noordzijde bevindt zich het royale appartement van het type ‘Titanium’, terwijl aan de tuinzijde twee appartementen van het type ‘Koper’ zich presenteren. De tweelaagse types ‘Zink’ en ‘Aluminium’ maken eveneens gebruik van ruimte op deze verdieping, maar met toegang tot het appartement een verdieping lager. Aan de achterzijde genieten bewoners van uitzicht op een groene collectieve tuin, terwijl aan de voorkant het panoramische uitzicht over het water ‘de Laak’ en de omliggende bebouwing zich ontvouwt. Een uitsparing in de voorgevel creëert ruimte voor een imposante groene boom, waarmee robuuste, industriële architectuur en groene natuur samenkomen.

Als kers op de taart is er een prachtige collectieve tuin waar je kunt ontsnappen aan de drukte van alledag. Hier vind je groen, rust, en een bron van sereniteit. We creëren hier ook een fantastisch gemeenschappelijk paviljoen met een barbecue, zodat je kunt genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden in de buitenlucht met buren en vrienden. Kortom, de tuin is een groene oase van ontspanning en samenzijn.

Klaar om een stap te zetten in jouw woonavontuur? ‘De Staalmeester’ is de plek waar jouw dromen werkelijkheid worden. Stap binnen in een wereld van modern stads wonen, waar historie en toekomst samenkomen. Welkom thuis! Welkom in ‘de Staalmeester’…