Je bent nu hier: Home » Nieuwbouw projecten » WEST. Laakse Tuinen 21B » Luxe appartementen » Appartementen 0ong (Bouwnummer 2)

Verkocht

Appartementen 0ong (Bouwnummer 2)

3826 JC
Amersfoort
106m2 wonen
0m2 perceel
2 slaapkamers
Label onbekend
€ 535.000 v.o.n.

Doordat het souterrain half verdiept wordt gerealiseerd is de begane grond ‘half verhoogt’. Dit zorgt ervoor dat de appartementen gelegen aan het water over het nieuw aan te leggen Westerpark kunnen kijken. De begane grond is bereikbaar door middel van een korte trap of de personenlift. Ook is de algemene ruimte bereikbaar via de achterzijde door middel van een trap.

Naast de hellingbaan worden voorzieningen gerealiseerd voor het stallen van een aantal fietsen. Op de begane grond zijn drie appartementen voorzien. Appartement 2 heeft een buitenruimte welke is gelegen aan het water. De overige twee appartementen hebben beide een royale buitenruimte welke op het zuiden zijn georiënteerd.

Op de begane grond zijn drie appartementen voorzien. Binnenkomst in hal vanuit de portiek (wordt gedeeld met bouwnummer 1 en 3) en doorgang naar ruime en lichte woonkamer. In deze ruimte worden ook de aansluitingen gemaakt voor een grote woonkeuken met kookeiland. De buitenruimte grenst gedeeltelijk aan de woonkamer en ligt aan het water.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs

€ 535.000 v.o.n.

Status

Verkocht

Gebruiksoppervlakte

106m2

Kaveloppervlakte

0m2

Inhoud

376m3

Andere bouwnummers

Verkocht
Bekijk
3826 JC
€ 525.000 v.o.n.

|

104 m2