Je bent nu hier: Home » Taxatie & waardebepaling

Vorige slide
Volgende slide

Een taxatie of gratis waardebepaling

van je woning nodig?

Je wilt een hypotheekaanvraag doen of gaat verbouwen. Dan heb je een officiële taxatie van je woning nodig. Neem voor een professionele taxatie contact op met De Parel. Na de taxatie ontvang je binnen 48 uur het uitgebreide en solide onderbouwde taxatierapport. Is je taxatie complexer? Dan vragen we iets meer tijd.

We doen ook onderzoek naar eigendomsbewijzen, koopaktes, splitsingsakte en notulen van de VvE. Zo kunnen we eventuele juridische belemmeringen duidelijk in kaart brengen. Daarnaast informeren we altijd bij de gemeente naar het bestemmingsplan en voeren we een kadastraal onderzoek uit.

Waarom je woning taxeren?

Ja, als je een indicatie wilt hebben van de waarde van je woning zijn daar geen kosten aan verbonden. De makelaar van Makelaardij De Parel komt langs, bekijkt je woning en geeft een advies over de vraagprijs. Er zijn geen kleine lettertjes, je zit nergens aan vast.

Nee, dat is niet nodig, een vrijblijvende waardebepaling geeft je een goed inzicht van de verkoopwaarde van je huis. De makelaar van Makelaardij De Parel geeft deze waardebepaling gratis en vrijblijvend.

Soms is een waardebepaling voldoende

Je zoekt een andere woning en wilt weten wat je huidige huis waard is? Dan heb je geen taxatie nodig, maar dan volstaat een waardebepaling. Onze makelaars kennen de woningmarkt en geven een realistische inschatting. Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling en adviesgesprek over de verkoop van jouw woning.

Wil je direct een waardecheck van je woning of de woning waarin je geïnteresseerd ben? Doe dan de handige NVM Waardecheck.

Heb jij een taxatierapport nodig?

Maak kennis met onze taxateur!

Harro Morren is naast makelaar ook gespecialiseerd taxateur. Heb jij een taxatie nodig en wil je graag een helder taxatierapport?

Neem dan contact op met Harro door te bellen met ons kantoor 033-4669902, mail naar info@makelaardijdeparel.nl of maak gebruik van ons contact formulier.

Een taxatie is een officiële waardebepaling van je woning door een taxateur. Deze bezoekt en inspecteert je woning, stelt de marktwaarde vast en doet verslag van zijn bevindingen in uitgebreid taxatierapport. De rapporten van De Parel voldoen aan alle gestelde eisen en staan hoog aangeschreven bij hypotheekverstrekkers.