Je bent nu hier: Home » Nieuwbouw projecten » Parkrand fase 4 Leusden

Verkocht

Parkrand fase 4 Leusden

3833 AV
Leusden
50m2 tot 129m2 wonen
156m2 tot 163m2 perceel
Label onbekend

In deze fase komen nog eens 11 heerlijke parkwoningen en 9 fijne appartementen.

De woningen zijn opgebouwd uit drie woonlagen, waarbij de verticale lijnen in het metselwerk en de posities van de raampartijen een schitterend motief vormen in de gevels. De eigentijdse steen geeft het plan een stoere uitstraling en de rijke detaillering in groen vormt hierin een prachtig accent. De appartementen, die zijn verdeeld over 4 lagen, vormen een prachtig accent op de hoek.

De woningen en appartementen zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens super duurzaam! Parkrand Leusden is geheel all-electric. De platte daken liggen vol met PV-panelen. Deze PV-panelen zorgen in combinatie met de duurzame installaties voor een energiezuinige woning, goed voor het milieu en voor je portemonnee.

De ligging van Parkland Leusden is ideaal voor wie op zoek is naar een mix van natuur en stad! Met je voeten in het park, én met het centrum van Leusden op loopafstand.

Alles in de buurt
Leusden is een gewilde plek om te wonen. Niet voor niets, hier vind je alle stadse voorzieningen, gecombineerd met dorpse gemoedelijkheid. Vanaf Parkrand Leusden gezien ligt De Biezenkamp op slechts een paar minuten wandelen. Hier tref je onder meer basisscholen en een huisartsenpraktijk, maar ook het nieuwe winkelcentrum De Biezenkamp.

In dit winkelcentrum kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen, haal je lekker vers brood bij de bakker, breng je een bezoekje aan de kapper en shop je gezellig bij de diverse winkeliers. Meer winkelen in Leusden? Ga dan naar Winkelcentrum De Hamershof of naar Winkelcentrum Zuidhoek in Leusden-Zuid.

Lekker centraal
Zoek je liever de grote stad op? Het authentieke Amersfoort ligt op slechts vijf autominuten afstand en historisch Utrecht bereik je in slechts vijftien autominuten. Leusden is super centraal gelegen, tussen de grote steden en het groen. En met meerdere treinstations in de buurt en de ligging bij de snelwegen A1 en A28 ligt de rest van Nederland aan je voeten.

Groen, groener, groenst
In Leusden is altijd wat te doen. Met onder andere de vele (sport)verenigingen, zwembad Octopus en theater De Tuin vermaakt jong en oud zich uitstekend. Maar wat denk je van de mooie en natuurrijke omgeving van Leusden? Leusden ligt deels in de Gelderse Vallei en deels op de Utrechtse Heuvelrug. In de prachtige bossen en heidevelden rondom Leusden fiets, ren, skeeler en wandel je naar hartenlust!

Geef nu alvast jouw voorkeur via de projectwebsite door en dan houden we je als eerste op de hoogte over wanneer de verkoop start!

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs

Status

Verkocht

Gebruiksoppervlakte

50m2 tot 129m2

Kaveloppervlakte

156m2 tot 163m2

Inhoud

165m3 tot 450m3

Beschikbare woningen

22

Bouwtypes

Verkocht
Bekijk

Appartementen Parkrand Leusden fase 4

|

50m2
– 2 kamers

Appartementen Parkrand Leusden fase 4

Geen bouwnummers beschikbaar voor dit bouwtype.
Verkocht
Bekijk

Eengezinswoningen Parkrand Leusden fase 4

|

129m2
– 5 kamers

Eengezinswoningen Parkrand Leusden fase 4

Geen bouwnummers beschikbaar voor dit bouwtype.
Beschikbaar
Bekijk
3826 DJ
Amersfoort

|

41m2 tot 71m2
Verkocht
Bekijk
3826 JC
Amersfoort

|

102m2 tot 195m2