Je bent nu hier: Home » Woningaanbod » Harlingenstraat 51

Verkocht

Harlingenstraat 51

3826 BA
Amersfoort
85 m2 wonen
82 m2 perceel
2 slaapkamers
Label A
€ 385.000 k.k.

Typisch Hollandse grachten, gevels, bordessen, bruggetjes en bootjes kenmerken het waterrijke Laakkwartier van de nieuwbouwwijk Vathorst. Voorzieningen zoals het winkelcentrum, station Vathorst en theater ICOON zijn op loopafstand van de woning. Ook zijn andere voorzieningen waaronder scholen, sportfaciliteiten, het zorgcentrum en het Kai-park op korte afstand van de woning gelegen. De A28 en A1 zijn zeer snel te bereiken. In de nabijheid van de rivier De Laak bevindt zich natuurgebied Arkenheem; een van de twintig mooiste landschappen van Nederland.

De Harlingenstraat is een rustige straat in een kindvriendelijke omgeving. Hier staat deze goed verzorgde eengezinswoning welke door het huidige afwerkingsniveau door een volgende eigenaar direct te betrekken is. De woning is voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur, hoogwaardige vloer- en wandafwerking en een luxe badkamer. Op de verdieping van deze woning zijn 2 ruime slaapkamers aanwezig. De besloten tuin is zonnig gelegen en bied veel privacy.

Indeling

Begane grond:
Entree/ruime hal voorzien van lambrisering, toilet met fonteintje. Tuingerichte en lichte woonkamer met grote schuifpui welke toegang geeft naar de zonnig gelegen achtertuin. Er bevindt zich tevens een houten berging in de tuin met elektra.
De woonkamer heeft een verzorgde lichte wandafwerking, laminaatvloer, trapkast en fraaie houten trap naar de 1e verdieping. De moderne open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van inbouwapparatuur, waaronder combi-oven, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koel-/vriescombinatie.

1e Verdieping:
Via de ruime overloop zijn de twee riante slaapkamers op deze verdieping te betreden welke over de gehele breedte van de woning liggen. De slaapkamer aan de voorzijde is uitgevoerd met sfeervol “Frans Balkon”. De slaapkamers zijn netjes afgewerkt, zo zijn de vloeren van de gehele verdieping voorzien van doorlopend laminaat. De luxe badkamer is volledig betegeld en bevat een twee-persoons whirlpool, een royale douchecabine, wandcloset, wastafel, verwarming en mechanische afzuiging. De wasmachine/wasmachineaansluiting is geplaatst in een inloopkast op de overloop.

Toegevoegde waarde:
– Lichte tuingerichte woonkamer
– Moderne keuken met inbouwapparatuur
– Ruime luxe badkamer
– 2 ruime slaapkamers
– Goede wand- en vloerafwerking
– Besloten en zonnig gelegen achtertuin (ZO)
– Op zeer korte afstand van alle voorzieningen
– Energielabel A
– Verwarming en warm water middels
milieuvriendelijke stadsverwarming
– Mogelijkheid voor een opbouw (tekeningen aanwezig)

De vraagprijs is een bieden vanaf prijs.

Heeft u interesse in deze woning? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging en schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Financieel

Vraagprijs

€ 385.000 k.k.

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort bouw

Eengezinswoning

Type object

Tussenwoning

Bouwjaar

2005

Oppervlakten en inhoud

Wonen

85 m2

Overige inpandige ruimte

0m2

Perceel

82 m2

Inhoud

301 m3

Indeling

  • Aantal kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Aantal badkamers 1
  • Aantal verdiepingen 2
Energie en isolatie
  • Energieklasse A
  • Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
  • Warm water Centrale voorziening
  • Verwarming Stadsverwarming

Buitenruimte

  • Type buitenruimte(s) Achtertuin
  • Hoofdtuin locatie Zuidoost

Plattegronden

Kaart

Streetview

Vergelijkbare woningen

Nieuw
Bekijk
3825 DA
Amersfoort
€ 550.000 k.k.

|

151 m2
– 5 kamers
Nieuw
Bekijk
3813 PK
Amersfoort
€ 325.000 k.k.

|

71 m2
– 3 kamers
Nieuw
Bekijk
3822 DR
Amersfoort
€ 439.000 k.k.

|

98 m2
– 5 kamers