Je bent nu hier: Home » Laakse Tuinen

Nog 2 beschikbaar

Vorige slide
Volgende slide

Nieuwbouw

West. Laakse Tuinen

Nog 2 luxe appartementen

Nieuwbouw in Amersfoort Vathorst

In de noordwesthoek van Vathorst ontstaat een nieuwe woonwijk: De Laakse Tuinen. De locatie grenst aan het riviertje de Laak, de polder en het mogelijk toekomstig te realiseren Westerpark. De lange groene lanen en statige singels die in verbinding staan met de rivier bieden garantie voor een prachtige woonwijk. Sloepjes aan de waterkant, grote bomen en treurwilgen in de taluds maken het plaatje compleet. Stap in je sloepje en geniet van het uitzicht vanaf de Laak.

In Laakse Tuinen ontdek je hoe comfortabel en duurzaam wonen wordt. Met vloerverwarming in de winter en koeling in de zomer geniet je het hele jaar door. Ervaar hoe fijn gasloos koken is in je droomkeuken. In de badkamer, die bij de prijs is inbegrepen, met sanitair van Geberit kom je even tot rust. Je gaat beleven hoe ideaal het is om te parkeren onder je solar carport. De complete woningen in Laakse Tuinen zijn energieneutraal en bij uitstek de plek om ‘energie’ op te doen en te genieten van het leven! 

Luxe appartementen

Nog 2 beschikbaar

Goede bereikbaarheid Laakse Tuinen

Nieuwbouwplan Laakse Tuinen ligt in het noordwesten van Vathorst, naast de wijk Waterdorp. Kom je vanaf de A1 dan pak je afslag Vathorst en volg je de rondweg. Om de wijk Vathorst ligt een rondweg met 16 genummerde rotondes. Neem de afslag bij rotonde nummer 5 voor Laakse Tuinen. Uiteraard is de locatie ook goed te bereiken met de fiets en het openbaar vervoer, bijvoorbeeld vanaf station Vathorst.

Met het openbaar vervoer

Je fietst vanaf je woning in Laakse Tuinen in nog geen 10 minuten naar het treinstation van Vathorst. Hier neem je de trein naar Zwolle, Amsterdam of het centrum van Amersfoort. Of je pakt om de hoek een van de stadsbussen, lijn 3 en lijn 5, die je naar het station brengen.

Auto te gast

Laakse Tuinen is opgezet als een autoluwe wijk. De auto is dus te gast in de wijk en je rijdt hier dan ook stapvoets. De auto neemt geen prominente plaats in in de buurt: je parkeert in speciaal daarvoor ingerichte parkeerhavens of op eigen terrein!

Recente nieuwbouwprojecten