Je bent nu hier: Home » Woonpark Hoevelaken

Opgeleverd project - 100% bewoond

Previous slide
Next slide

Nieuwbouw

Woonpark Hoevelaken

Van werken aan wonen, naar...

Het rijksmonument Huize Hoevelaken, ook bekend als ‘Het Kasteel’, heeft nieuwe buren gekregen: het prachtige Woonpark Hoevelaken, met 104 verschillende woningen in een parkachtige setting, naast het Hoevelakense bos. Woningen voor starters, senioren (levensloopwoningen), gezinnen en natuurliefhebbers. Woonpark Hoevelaken bestaat uit 2 delen met elk een unieke en eigen sfeer; Het Landgoed en Het Erf. Alle woningen zijn opgeleverd en bewoond.

Op de locatie van het voormalige hoofdkantoor – waar we 53 jaar werkten aan prachtige woonlocaties en woningen in heel Nederland – heeft BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling een prachtige woonpark achtergelaten. Met in totaal 104 woningen in verschillende types: van vrijstaande woningen, tweekappers en levensloopbestendige (senioren)woningen tot zeer betaalbare rijwoningen. In Woonpark Hoevelaken wordt buiten wonen werkelijkheid en beleven de bewoners dagelijks de verbinding met de natuur. Want de tuinen van de woningen grenzen aan het park dat in de nieuwe wijk is doorgetrokken. Woonpark Hoevelaken; van werken aan wonen, naar wonen én het goede leven.

Het Landgoed - wonen aan de vijver

State-of-the-art groen woningbouwplan

Woonpark Hoevelaken grenst aan het dorp Hoevelaken; naast villapark Weldam, Landgoed Hoevelaken en verbonden met prachtige natuurgebieden. Een rijke groene context die volop kansen bood. Bij de ontwikkeling van het nieuwe woonpark heeft BPD samen met Het Geldersch Landschap uiterst zorgvuldig gekeken naar de mogelijkheden, wensen, verbindingen en natuurwaarden. Samen met stedenbouwkundige Luc Bos werd een visie opgesteld, met als resultaat een prachtig, state-of-the-art, groen woningbouwplan. Een uitbreiding van het park in Engelse landschapsstijl. Een verrijking voor Hoevelaken en zijn bewoners. Alsof het in de loop der jaren organisch is ontstaan.

Recente nieuwbouwprojecten