Je bent nu hier: Home » Hoefkwartier – Lichtpen

Opgeleverd project - 100% bewoond

Vorige slide
Volgende slide

In Stadswijk Hoefkwartier in Amersfoort komen wonen, werken, leren en ontspannen samen.

Wonen in een van de comfortabele appartementen die BPD hier realiseert. Werken bij een van de bedrijven gevestigd in Hoefkwartier. Leren bij SOMT University of Physiotherapy en ontspannen in bijvoorbeeld het Waterwingebied. Het kan hier straks allemaal. Want Hoefkwartier is een wijk in ontwikkeling, voor mensen die op zoek zijn naar bedrijvigheid, afwisseling en de sfeer van een moderne stad.

Een groene stadswijk

Hoefkwartier wordt een duurzame wijk, met veel groen en ruimte voor de fietser. Zo wordt er gesproken over een verkeershub waar auto’s en fietsen kunnen worden geparkeerd en deelvervoer kan worden gehuurd. De hub is ook in beeld als opslagpunt voor energie en als pick-up points voor pakketjes of kleine bedrijven als een stomerij. Hoefkwartier wil zich profileren als gezonde en duurzame wijk. Dat betekent dat autobezit wordt ontmoedigd, bijvoorbeeld door parkeerplaatsen niet aan te leggen bij de woningen, maar in centrale garages.

De nieuwe stadswijk van Amersfoort

Vorige slide
Volgende slide

De lichtpen (100% verkocht)

In Stadswijk Hoefkwartier staat het  appartementencomplex De Lichtpen, gebouwd door BPD . Dit complex bestaat uit twee gebouwen, met ruim 90 appartementen. Alle appartementen zijn gelijkvloers, zijn gasloos gebouwd en hebben een buitenruimte. Het woningen varieren van 54 m2 t/m 184 m2. Helaas is dit project volledig verkocht maar zoek jij ook een woning of appartement, neem vooral even contact met ons op.

Recente nieuwbouw projecten