Je bent nu hier: Home » Woningaanbod » Straat van Dover 28

Verkocht

Straat van Dover 28

3825 XB
Amersfoort
127 m2 wonen
207 m2 perceel
3 slaapkamers
Label A
€ 675.000 k.k.

Welkom bij deze prachtige twee-onder-een-kapwoning aan de Straat van Dover 28, gelegen aan het water in de wijk Vathorst. Met een strakke afwerking en oog voor detail is deze woning een ware parel die direct in het oog springt.
Bij binnenkomst komt u in de ruime entree/hal met moderne gietvloer. Deze vloer geeft de woning een eigentijdse uitstraling en zorgt voor een naadloze overgang tussen de verschillende ruimtes.

De woning is volledig gasloos en voorzien van een bodemwarmtepomp, waardoor u niet alleen duurzaam woont, maar ook kunt genieten van optimaal comfort. De vloerverwarming op alle verdiepingen zorgt voor een aangename warmte, terwijl de vloerkoeling op warme zomerdagen zorgt voor verkoeling in huis. Dit maakt de woning het hele jaar door aangenaam om in te verblijven.

De begane grond van de woning biedt een open en ruimtelijk gevoel. De royale woonkamer nodigt uit tot ontspannen en biedt voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek. De grote woonkeuken is het hart van het huis en is uitgerust met moderne inbouwapparatuur. Hier kunt u heerlijk koken en genieten van gezellige diners met familie en vrienden. Vanuit de woonkeuken heeft u directe toegang tot de zonnige tuin op het westen, waar u kunt ontspannen en genieten van de rust en het groene uitzicht. De tuin grenst aan het water en beschikt over een grote vlonder.

Op de begane grond is er tevens de mogelijkheid om een slaap- en badkamer te realiseren, waardoor de woning levensloopbestendig wordt. Dit maakt de woning ideaal voor gezinnen en senioren die comfort en gemak hoog in het vaandel hebben staan. Op dit moment is deze woning in gebruik als werkkamer.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, allebei keurig afgewerkt en klaar om u een goede nachtrust te bezorgen. De moderne badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en toilet, alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse routines. Dankzij de twee dakkapellen is er veel natuurlijk lichtinval, waardoor de badkamer en slaapkamers bijzonder prettig zijn om in te verblijven.

Kortom, deze moderne twee-onder-een-kapwoning aan de Straat van Dover 28 biedt een perfecte combinatie van comfortabel wonen, duurzaamheid en een prachtige ligging aan het water.

Heeft u interesse in deze woning? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging en schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Financieel

Vraagprijs

€ 675.000 k.k.

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort bouw

Eengezinswoning

Type object

Geschakelde twee onder een kapwoning

Bouwjaar

2016

Oppervlakten en inhoud

Wonen

127 m2

Overige inpandige ruimte

6

Perceel

207 m2

Inhoud

478 m3

Indeling

  • Aantal kamers 4
  • Slaapkamers 3
  • Aantal badkamers 1
  • Aantal verdiepingen 2
Energie en isolatie
  • Energieklasse A
  • Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
  • Warm water Elektrische boiler eigendom
  • Verwarming Vloerverwarming geheel, Warmtepomp

Buitenruimte

  • Type buitenruimte(s) Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
  • Hoofdtuin locatie West

Plattegronden

Kaart

Streetview

Vergelijkbare woningen

Nieuw
Bekijk
3764 CD
Soest
€ 885.000 k.k.

|

137 m2
– 5 kamers
Verkocht
Bekijk
3825 ZA
Amersfoort
€ 339.000 k.k.

|

62 m2
– 3 kamers
Beschikbaar
Bekijk
3784 WS
Terschuur
€ 769.000 k.k.

|

296 m2
– 11 kamers