Je bent nu hier: Home » Woningaanbod » Ossenkamp 31

Verkocht

Ossenkamp 31

3829 GV
Hooglanderveen
167 m2 wonen
298 m2 perceel
3 slaapkamers
Label A +
€ 849.000 k.k.

Ontdek de buitengewone charme van Ossenkamp 31, gelegen in het gezellige Hooglanderveen. Deze prachtige vrijstaande woning biedt de mogelijkheid voor levensloopbestendig wonen.

Deze exclusieve woning is bijzonder vrij gelegen aan een autoluwe straat, omringd door veel groen en alle voorzieningen die je nodig hebt. Het NS-station, winkelcentrum Vathorst en de belangrijkste uitvalswegen zijn gemakkelijk bereikbaar, terwijl het centrum van Amersfoort en het buitengebied ook binnen handbereik zijn.

Bij het betreden van de begane grond word je verwelkomd door een stijlvolle entree die leidt naar een ruime woonkamer met veel natuurlijk licht en een sfeervolle gashaard. Aangrenzend aan deze woonkamer bevindt zich de woonkeuken. De keuken zelf is in hoekopstelling geplaatst en is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur met onder andere een moderne Novy afzuigkap en inductiekookplaat.

Daarnaast beschikt de woning over een grote volledig geïsoleerde bijkeuken met vloerverwarming, een extra uitstortgootsteen en de plaats van wasapparatuur beneden.

Op de begane grond bevindt zich tevens een comfortabele slaapkamer met eigen badkamer. Deze is modern van uitvoering en compleet met een grote inloopdouche (1.20 breed), dubbele wastafel met meubel en toilet.

De eerste verdieping biedt een sfeervolle overloop die leidt naar twee ruime slaapkamers (3 mogelijk met makkelijke aanpassing). De extra wastafel in één van de slaapkamers is altijd handig. Daarnaast is er een tweede badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet, waardoor er geen ochtendfiles ontstaan.
Aansluitend zijn er nog 2 extra ruime bergingen. 1 die gelijk aan een van de slaapkamers is gelegen en een tweede die middels een vlizotrap te bereiken is.

De gehele woning is voorzien van een luxe zandkleurige keramische tegelvloer met vloerverwarming beneden, die naadloos overgaat in het terras aan de achterzijde. Om de perfecte balans met het zonlicht te behouden, zijn de ramen uitgerust met elektrisch bedienbare screens.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij deze woning, met maar liefst 14 zonnepanelen die bijdragen aan een groenere toekomst en een lagere energierekening.

De fraai verzorgde tuin van deze woning met riant terras is onderhoudsarm. Bijzonder vrij gelegen op het zuiden kunt u genieten van mooie luchten en groene uitzichten. Dat maakt het tot een perfecte buitenplek.
Verder beschikt de tuin nog over een extra fietsenberging.

Kortom, Ossenkamp 31 is een unieke parel dat luxe, comfort, veelzijdigheid en een prachtige omgeving harmonieus combineert. Aarzel niet langer en maak deze woning jouw thuis. Plan snel een bezichtiging en ervaar zelf de exclusiviteit van deze vrijstaande woning in Hooglanderveen.

Kenmerken

Financieel

Vraagprijs

€ 849.000 k.k.

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort bouw

Eengezinswoning

Type object

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2017

Oppervlakten en inhoud

Wonen

167 m2

Overige inpandige ruimte

3

Perceel

298 m2

Inhoud

612 m3

Indeling

  • Aantal kamers 4
  • Slaapkamers 3
  • Aantal badkamers 2
  • Aantal verdiepingen 2
Energie en isolatie
  • Energieklasse A +
  • Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geisoleerd, Driedubbel glas
  • Warm water Cv ketel
  • Verwarming Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Gashaard
  • CV type Hr combi

Buitenruimte

  • Type buitenruimte(s) Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
  • Hoofdtuin locatie Zuid

Plattegronden

Kaart

Streetview

Vergelijkbare woningen

Nieuw
Bekijk
3822 DR
Amersfoort
€ 439.000 k.k.

|

98 m2
– 5 kamers
Nieuw
Bekijk
3825 XW
Amersfoort
€ 619.000 k.k.

|

124 m2
– 5 kamers
Nieuw
Bekijk
3824 NW
Amersfoort
€ 475.000 k.k.

|

132 m2
– 7 kamers