Je bent nu hier: Home » Woningaanbod » Heideweg 60B

Verkocht

Heideweg 60B

3829 BB
Hooglanderveen
170 m2 wonen
288 m2 perceel
5 slaapkamers
Label A
€ 835.000 k.k.

Royale twee-onder-een-kapwoning aan de Heideweg 60B in Hooglanderveen

Ben je op zoek naar een ruime en instapklare woning in een gezellige en kindvriendelijke omgeving? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Deze prachtige twee-onder-een-kapwoning aan de Heideweg 60B in Hooglanderveen is een echte parel. Gelegen aan een rustig hofje, waar kinderen nog lekker op straat kunnen spelen, biedt deze woning alles wat je maar kunt wensen.

Bij binnenkomst valt direct de ruime entree op, die je toegang geeft tot de lichte woonkamer aan de achterzijde van de woning. De woonkamer heeft veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote raampartijen en de schuifpui die toegang biedt tot de zonnige achtertuin. Hier kun je heerlijk genieten van de zon in een sfeervolle, in 2021 opnieuw aangelegde tuin op het zuidoosten. Perfect voor gezellige zomerdagen met vrienden en familie.

De moderne, luxe afgewerkte keuken aan de voorzijde van de woning is een echte blikvanger. Deze is in 2023 geheel nieuw geplaatst en voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur, waaronder een stoomoven, combi-magnetron, warmtelade, een grote koelkast met vriesgedeelte, quooker en een inductiekookplaat. Ideaal voor de kookliefhebbers onder ons!

Via de overloop bereik je de eerste verdieping, waar zich drie ruime slaapkamers bevinden. De badkamer op deze verdieping is netjes afgewerkt en biedt een luxe gevoel dankzij de donkere tegels. Je vindt hier een ligbad, een inloopdouche, een dubbele wastafel en een toilet. Alles wat je nodig hebt voor een ontspannen begin of einde van je dag.

De zolderverdieping heeft nog eens twee prima slaapkamers, perfect als extra slaapkamers, een thuiskantoor of hobbyruimte. Daarnaast is er een grote berging, ideaal voor al je opslagbehoeften.

Ook aan duurzaamheid is gedacht in deze woning. Met maar liefst 26 zonnepanelen, geplaatst in 2023, ben je helemaal klaar voor een energiezuinige toekomst. Daarnaast zijn er diverse airco’s geplaatst voor extra wooncomfort in warme perioden.

De woning beschikt verder over een ruime oprit met voldoende parkeergelegenheid voor twee auto’s. Hooglanderveen zelf is een gezellig dorp met diverse voorzieningen zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten. Bovendien zijn het winkelcentrum en NS station van Vathorst op korte afstand gelegen, waardoor je altijd goed verbonden bent.

Kortom, Heideweg 60B is de ideale woning voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en een kindvriendelijke omgeving. Kom snel een kijkje nemen en laat je verrassen door deze prachtige woning!

Kenmerken

Financieel

Vraagprijs

€ 835.000 k.k.

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort bouw

Eengezinswoning

Type object

Halfvrijstaande woning

Bouwjaar

2011

Oppervlakten en inhoud

Wonen

170 m2

Overige inpandige ruimte

0m2

Perceel

288 m2

Inhoud

603 m3

Indeling

  • Aantal kamers 6
  • Slaapkamers 5
  • Aantal badkamers 1
  • Aantal verdiepingen 3
Energie en isolatie
  • Energieklasse A
  • Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
  • Warm water Cv ketel
  • Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

  • Type buitenruimte(s) Achtertuin, Voortuin
  • Hoofdtuin locatie Zuidoost
  • Hoofdtuin achterom Ja

Plattegronden

Kaart

Streetview

Vergelijkbare woningen

Nieuw
Bekijk
3764 CD
Soest
€ 885.000 k.k.

|

137 m2
– 5 kamers
Verkocht
Bekijk
3825 ZA
Amersfoort
€ 339.000 k.k.

|

62 m2
– 3 kamers
Beschikbaar
Bekijk
3784 WS
Terschuur
€ 769.000 k.k.

|

296 m2
– 11 kamers