Je bent nu hier: Home » Woningaanbod » Mookhof 4

Verkocht onder voorbehoud

Mookhof 4

3826 KB
Amersfoort
217 m2 wonen
503 m2 perceel
5 slaapkamers
Label A
€ 1.275.000 k.k.

Stap binnen in deze stijlvolle en duurzame villa aan de Mookhof 4 in Amersfoort Vathorst, waar luxueus wonen en eigentijds design samenkomen voor een ongeëvenaarde woongelegenheid. Deze vrijstaande woning, opgeleverd in 2021, verwelkomt je met open armen in een wereld van comfort en klasse.

Eenmaal binnen betreed je de ruime entree die leidt naar de lichte woonkamer. Grote raampartijen reiken tot aan de grond, waardoor natuurlijk licht vrij spel heeft en de ruimte verlicht. Dankzij stalen schuifdeuren wordt de woonkamer elegant gescheiden van de royale woonkeuken. Hier pronkt een strakke, moderne keuken in donkere kleurstelling, compleet met hoogwaardige inbouwapparatuur, waar kookliefhebbers hun hart kunnen ophalen.

Vanuit de eetkamer bieden dubbele deuren toegang tot de achtertuin, gelegen op het westen en direct grenzend aan het rustgevende water van de Gouden Bocht. Hier is het heerlijk vertoeven, of je nu geniet van een zonnige middag op het terras of een ontspannen boottochtje maakt op het water.

De woning beschikt over maar liefst vijf slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime en sfeervolle slaapkamers, samen met een ruime badkamer voorzien van een inloopdouche en een prachtig vrijstaand ligbad. Ook is er op deze verdieping een apart toilet en een bergruimte te vinden.

Op de tweede verdieping vind je nog eens twee prachtige slaapkamers, waarvan één is voorzien van een ruime walk-in closet. Deze slaapkamer biedt tevens toegang tot het dakterras, waar je kunt genieten van de ochtend- en middagzon. Een tweede badkamer met douche en wastafelmeubel maakt het plaatje compleet op deze verdieping.

De woning is niet alleen een toonbeeld van luxe en comfort, maar ook van duurzaamheid. Met 20 zonnepanelen en een warmtepomp en groendaken is deze woning volledig gasvrij en energiezuinig, klaar voor een groene toekomst.

Deze woning is een ware parel om ontdekt te worden, met zijn doordachte indeling, hoogwaardige afwerking en moderne voorzieningen. Welkom thuis op de Mookhof 4.

Kenmerken

Financieel

Vraagprijs

€ 1.275.000 k.k.

Status

Verkocht onder voorbehoud

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort bouw

Villa

Type object

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2021

Oppervlakten en inhoud

Wonen

217 m2

Overige inpandige ruimte

0m2

Perceel

503 m2

Inhoud

805 m3

Indeling

  • Aantal kamers 6
  • Slaapkamers 5
  • Aantal badkamers 2
  • Aantal verdiepingen 3
Energie en isolatie
  • Energieklasse A
  • Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
  • Warm water Elektrische boiler eigendom
  • Verwarming Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie

Buitenruimte

  • Type buitenruimte(s) Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Tuin rondom
  • Hoofdtuin achterom Ja

Plattegronden

Kaart

Streetview

Vergelijkbare woningen

Nieuw
Bekijk
3764 CD
Soest
€ 885.000 k.k.

|

137 m2
– 5 kamers
Verkocht
Bekijk
3825 ZA
Amersfoort
€ 339.000 k.k.

|

62 m2
– 3 kamers
Beschikbaar
Bekijk
3784 WS
Terschuur
€ 769.000 k.k.

|

296 m2
– 11 kamers