Je bent nu hier: Home » Woningaanbod » Breestraat 10

Verkocht

Breestraat 10

3811 BJ
Amersfoort
119 m2 wonen
0 m2 perceel
2 slaapkamers
Label C
€ 695.000 k.k.

Jij zoekt niet zomaar een appartement, maar een plek waar geschiedenis, charme en bruisende stadse energie samenkomen. Nou, zoek niet verder, want dit pareltje is precies wat je nodig hebt!

Picture this: een schitterend appartement op een toplocatie in het hart van de Amersfoortse binnenstad. Je hoeft slechts 80 meter te lopen en je staat voor de majestueuze Onze Lieve Vrouwe Toren. En dat is nog niet alles! Het gezelligste plein van Amersfoort ligt ook bijna aan je voeten.

Vanuit het appartement kijk je uit op de Westsingel, waar je regelmatig de rondvaartbootjes voorbij ziet glijden, terwijl mensen zich vermaken op sups of in kano’s. Is dat niet een geweldige manier om de dag te beginnen? En als de maag begint te knorren, heb je geluk, want knusse restaurantjes en gezellige pleintjes zoals de Varkensmarkt, de Hof, de Groenmarkt en de Appelmarkt wachten om ontdekt te worden – en ze zijn allemaal op loopafstand!

Je denkt misschien dat je midden in de stad woont, maar dankzij de dubbel geïsoleerde ramen kun je in alle rust genieten van je nieuwe thuis. En weet je wat nog mooier is? Je hebt hier niet één, maar twee ruime slaapkamers om in weg te dromen.

De woonkamer is heerlijk licht en sfeervol, en met de toegang tot het balkon krijg je ook nog eens een flinke dosis frisse lucht en zonnestralen cadeau – ideaal voor die ontspannende middagen en gezellige avonden.

Oh, en laten we niet vergeten te praten over de keuken en badkamer. In 2019 kregen ze beiden een gloednieuwe look, zodat ze naadloos aansluiten bij jouw moderne levensstijl. De keuken is uitgerust met alle inbouwapparatuur die je maar nodig hebt, en de badkamer verwent je met een douchehoek en dubbele wastafel. Handig, toch?

Nu, laten we een klein sprongetje maken naar het verleden. Dit bijzondere appartement heeft een geschiedenis die teruggaat naar 1900, toen het dienst deed als limonadefabriek. In de vroege jaren 2000 onderging het een complete renovatie, en in 2019 werden het sanitair en de keuken in een nieuw jasje gestoken. Een stukje historie en modern comfort – een winnende combinatie!

Klaar om de stap te zetten en dit unieke stukje Amersfoort te omarmen? Wacht niet te lang, want deze kans wil je niet laten glippen! Neem vandaag nog contact met ons op en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van dit fantastische appartement.

Er bestaat de mogelijkheid tot aankoop van een overdekte parkeerplaats in de parkeergarage aan de Westsingel.

Kenmerken

Financieel

Vraagprijs

€ 695.000 k.k.

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort bouw

Type object

Bouwjaar

1900

Oppervlakten en inhoud

Wonen

119 m2

Overige inpandige ruimte

0m2

Perceel

0 m2

Inhoud

394 m3

Indeling

  • Aantal kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Aantal badkamers 1
  • Aantal verdiepingen 1
Energie en isolatie
  • Energieklasse C
  • Isolatie Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
  • Warm water Cv ketel
  • Verwarming Cv ketel
  • CV type Hr combi

Buitenruimte

  • Type buitenruimte(s) Geen tuin

Plattegronden

Kaart

Streetview

Vergelijkbare woningen

Nieuw
Bekijk
3825 DA
Amersfoort
€ 550.000 k.k.

|

151 m2
– 5 kamers
Nieuw
Bekijk
3813 PK
Amersfoort
€ 325.000 k.k.

|

71 m2
– 3 kamers
Nieuw
Bekijk
3822 DR
Amersfoort
€ 439.000 k.k.

|

98 m2
– 5 kamers