Je bent nu hier: Home » Woningaanbod » Laan van Bovenduist 147

Nieuw

Laan van Bovenduist 147

3826 JA
Amersfoort
116 m2 wonen
0 m2 perceel
3 slaapkamers
Label A ++
€ 639.000 k.k.

Ben je op zoek naar een gloednieuw en instapklaar appartement in een prachtige, groene omgeving? Dan is dit vierkamer appartement aan de Laan van Bovenduist 147 in Amersfoort Vathorst echt iets voor jou! Gelegen in het kleinschalige appartementencomplex ‘WEST’ in de nieuwste woonwijk Laakse Tuinen, biedt dit appartement alles wat je zoekt. Eind 2023 opgeleverd en volledig gestyled door een interieurstyliste, is alles hier nog helemaal nieuw en luxe afgewerkt.

Laten we eens binnenkijken. Via de lift kom je op de eerste verdieping, daar vind je dit schitterende appartement. Via de entree kom je in de ruime woonkamer, die dankzij de grote ramen baadt in het licht en een panoramisch uitzicht biedt over de weilanden. De moderne open keuken is van alle gemakken voorzien met diverse inbouwapparatuur en sluit perfect aan op de woonkamer.

Het appartement beschikt over maar liefst twee buitenruimtes: een balkon op het noorden én een balkon op het zuiden, met uitzicht over het water en het Westerpark. Hier geniet je de hele dag door van zon of schaduw, precies zoals jij het wilt.

Het appartement beschikt over drie comfortabele slaapkamers, ideaal voor een gezin of als werkruimte. Verder is er een aparte berging voor de wasapparatuur, waardoor je alles netjes en georganiseerd kunt houden.

De luxe afgewerkte badkamer is voorzien van een inloopdouche, een stijlvol wastafelmeubel en een toilet. Voor duurzame energie zijn er twee eigen zonnepanelen op het dak en daarnaast zijn er ook twee zonnepanelen per appartement voor de algemene ruimtes. Dit alles maakt het wonen hier niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig.

De ligging is ideaal: je woont dicht bij de natuur en de polder, maar ook winkels, het NS-station, medische voorzieningen en diverse scholen zijn allemaal op korte afstand gelegen. Daarnaast heb je in de onderbouw een eigen berging en een parkeerplaats, wat het dagelijks leven nog makkelijker maakt.

Het appartement heeft een gezonde VVE en de servicekosten zijn laag.

Samenvattend: een gloednieuw en modern appartement, met een perfecte ligging in een groene en waterrijke omgeving. Dit is jouw unieke kans op een zorgeloze en stijlvolle woonervaring in Amersfoort Vathorst. Kom snel kijken en laat je verrassen door al het moois dat dit appartement te bieden heeft!

Kenmerken

Financieel

Vraagprijs

€ 639.000 k.k.

Status

Nieuw

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort bouw

Type object

Bouwjaar

2023

Oppervlakten en inhoud

Wonen

116 m2

Overige inpandige ruimte

0m2

Perceel

0 m2

Inhoud

384 m3

Indeling

  • Aantal kamers 4
  • Slaapkamers 3
  • Aantal badkamers 1
  • Aantal verdiepingen 1
Energie en isolatie
  • Energieklasse A ++
  • Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd

Buitenruimte

  • Type buitenruimte(s) Geen tuin

Plattegronden

Kaart

Streetview

Vergelijkbare woningen

Nieuw
Bekijk
3826 GH
Amersfoort
€ 319.000 k.k.

|

61 m2
– 3 kamers
Nieuw
Bekijk
3828 AL
Hoogland
€ 789.000 k.k.

|

120 m2
– 5 kamers
Onder bod
Bekijk
3829 EW
Hooglanderveen
€ 530.000 k.k.

|

121 m2
– 5 kamers