Je bent nu hier: Home » Woningaanbod » Maasbommelkade 16

Nieuw

Maasbommelkade 16

3826 JN
Amersfoort
139 m2 wonen
173 m2 perceel
4 slaapkamers
Label A
€ 659.000 k.k.

Wonen aan de Maasbommelkade 16: Luxe, ruimte en waterplezier in Vathorst!

Welkom aan de Maasbommelkade 16, jouw nieuwe droomhuis in de populaire wijk Vathorst, Amersfoort! Deze ruime woning ligt in een kindvriendelijke buurt omringd door groen en water – een waar paradijs voor watersportliefhebbers. SUPpen, kanoën of een stukje varen in je eigen boot? Hier kan het allemaal, direct voor de deur!

Je woning ligt aan een rustige weg met eenrichtingsverkeer, wat zorgt voor extra veiligheid en rust. Aan de voorkant heb je een prachtig uitzicht op je overtuin en het kabbelende water, terwijl je aan de achterzijde geniet van een gezellige tuin met veel privacy. Extra handig: je hebt twee privé parkeerplaatsen op het binnenterrein en de voorbereidingen voor een laadpaal zijn al getroffen. De woning is voorzien van een warmtepomp, wat zorgt voor verkoeling in de zomer en verwarming op de koude dagen. Met zonnepanelen op het dak ben je bovendien al goed op weg naar een duurzame toekomst!

Deze moderne woning is pas in 2022 opgeleverd en is nog in perfecte staat. Binnen vind je een hoogwaardig afgewerkt interieur, met op de begane grond een stijlvolle woonkamer met visgraatmotief vloer. De grote raampartijen tot aan het plafond en de openslaande deuren zorgen voor een overvloed aan daglicht en een directe verbinding met de tuin, waar je ’s ochtends heerlijk van de zon kunt genieten. Aan de voorkant van het huis ligt de moderne keuken met alle inbouwapparatuur die je nodig hebt, en als kers op de taart kijk je hier uit over je overtuin en het water – een plaatje om iedere dag van te genieten.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime master bedroom die zich uitstrekt over de gehele breedte van de woning, samen met nog twee nette slaapkamers. De frisse, strak betegelde badkamer is voorzien van een toilet, sfeervol wastafelmeubel en een royale inloopdouche – perfect voor een ontspannen start van je dag. En alsof dat nog niet genoeg is, vind je op de bovenste verdieping nóg een slaapkamer, opnieuw over de hele breedte van het huis, plus een aparte bergruimte voor al je extra spullen.

En dan de ligging: binnen vijf minuten ben je in de uitgestrekte polder om heerlijk te wandelen of fietsen, en het winkelcentrum van Vathorst ligt op slechts een paar minuten rijden voor al je dagelijkse boodschappen.

Kortom, Maasbommelkade 16 is dé ideale woning voor wie houdt van luxe, ruimte, en een leven vol waterplezier in een rustige en groene omgeving. Kom snel kijken, want dit huis wil je niet missen!

Kenmerken

Financieel

Vraagprijs

€ 659.000 k.k.

Status

Nieuw

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort bouw

Eengezinswoning

Type object

Tussenwoning

Bouwjaar

2022

Oppervlakten en inhoud

Wonen

139 m2

Overige inpandige ruimte

0m2

Perceel

173 m2

Inhoud

491 m3

Indeling

  • Aantal kamers 5
  • Slaapkamers 4
  • Aantal badkamers 1
  • Aantal verdiepingen 3
Energie en isolatie
  • Energieklasse A
  • Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
  • Warm water Elektrische boiler eigendom
  • Verwarming Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie

Buitenruimte

  • Type buitenruimte(s) Achtertuin, Voortuin, Zonneterras
  • Hoofdtuin locatie Zuidwest

Plattegronden

Kaart

Streetview

Vergelijkbare woningen

Nieuw
Bekijk
3825 VB
Amersfoort
€ 469.500 k.k.

|

111 m2
– 5 kamers
Nieuw
Bekijk
3826 HD
Amersfoort
€ 1.595.000 k.k.

|

214 m2
– 4 kamers
Nieuw
Bekijk
3825 XD
Amersfoort
€ 749.000 k.k.

|

161 m2
– 5 kamers