Je bent nu hier: Home » Woningaanbod » Carolinaberg 1

Nieuw

Carolinaberg 1

3825 BV
Amersfoort
177 m2 wonen
255 m2 perceel
4 slaapkamers
Label A
€ 769.000 k.k.

Mooi afgewerkte twee-onder-een-kapwoning aan de Carolinaberg 1 in Vathorst

Welkom in deze prachtige twee-onder-een-kapwoning aan de Carolinaberg 1, gelegen in het hart van de kindvriendelijke en rustige woonwijk Vathorst in Amersfoort. Deze woning is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort, ruimte en een ideale ligging.

De woning bevindt zich aan een rustig hofje, waardoor je hier echt kunt genieten van de rust en veiligheid. In de directe omgeving vind je diverse scholen, sportfaciliteiten en het winkelcentrum, allemaal op korte afstand. Voor de kleintjes is er een speeltuintje op het hofje, en dankzij de nabijheid van diverse uitvalswegen ben je ook zo de wijk uit.

Deze woning is voorzien van maar liefst 17 zonnepanelen, wat zorgt voor een duurzame en energiezuinige woning. Laten we eens binnen kijken!

Bij binnenkomst betreed je de ruime entree, die toegang biedt tot de lichte woonkamer aan de achterzijde van de woning. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht op de groene tuin. De grote ramen en de schuifpui naar de zonnige achtertuin zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en een naadloze overgang tussen binnen en buiten. De woonkamer heeft een sfeervolle gashaard met schouw en is voorzien van een mooie whitewash eikenhouten parketvloer. De open woonkeuken bevindt zich aan de voorzijde van het huis en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Hier is genoeg plek voor een gezellige eethoek waar je met familie en vrienden kunt genieten. De plavuizen keukenvloer is voorzien van vloerverwarming.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, ideaal voor een gezin. De master bedroom is voorzien van een garderobe spiegelkast over de volle breedte. De badkamer is modern en netjes afgewerkt in een lichte kleurstelling. Hier vind je een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafels. Op de overloop is een separaat toilet met fontein te vinden.

Op de tweede verdieping bevindt zich een verrassend ruime zolderkamer, die door de extra grote dakkapel met ook ramen aan de zijkant veel lichtinval heeft. Deze ruimte is te gebruiken als fijne thuiswerkplek dankzij de aanwezige airco, met voldoende ruimte om bijvoorbeeld een zithoek of een kleine vergaderopstelling te creëren. Maar deze fantastische ruimte kan ook eenvoudig worden omgetoverd tot meerdere slaapkamers.
De voorzolder biedt plaats aan de wasapparatuur en heeft veel bergruimte onder de schuine kap.

De sfeervol aangelegde achtertuin biedt diverse plekken waar je heerlijk kunt zitten en genieten van de rust. Er is een elektrisch zonnescherm aanwezig, wat voor extra comfort zorgt op zonnige dagen. Aan de zijkant is een poortdeur aanwezig waardoor de tuin ook direct vanaf de straat bereikbaar is.

Aan de voorzijde van de woning vind je een ruime oprit en toegang tot de aangebouwde garage, die ook via de achtertuin te bereiken is.

Kortom, deze woning aan de Carolinaberg 1 is een perfecte combinatie van comfort, ruimte en een ideale ligging in een kindvriendelijke wijk. Kom snel een kijkje nemen en laat je verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft!

In de afgelopen 3,5 jaar zijn de volgende verbeteringen aangebracht:
– Plaatsen 17 zonnepanelen
– Installatie van airco op de zolderverdieping
– Nieuwe energiezuinige/stille mechanische ventilatie unit
– Meterkast omgebouwd naar 3-fase
– Aanleg laadpaal
– Installatie van grote inductiekookplaat met 5 kookzones
– Traprenovatie met eikenhouten traptreden en ledverlichting
– Nieuwe pergola en nieuwe schutting in de tuin

Kenmerken

Financieel

Vraagprijs

€ 769.000 k.k.

Status

Nieuw

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort bouw

Eengezinswoning

Type object

Twee onder een kapwoning

Bouwjaar

2006

Oppervlakten en inhoud

Wonen

177 m2

Overige inpandige ruimte

16

Perceel

255 m2

Inhoud

710 m3

Indeling

  • Aantal kamers 5
  • Slaapkamers 4
  • Aantal badkamers 1
  • Aantal verdiepingen 3
Energie en isolatie
  • Energieklasse A
  • Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
  • Warm water Cv ketel
  • Verwarming Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Gashaard
  • CV type Hr combi

Buitenruimte

  • Type buitenruimte(s) Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Zonneterras
  • Hoofdtuin locatie Noordwest
  • Hoofdtuin achterom Ja

Plattegronden

Kaart

Streetview

Vergelijkbare woningen

Nieuw
Bekijk
3825 VB
Amersfoort
€ 469.500 k.k.

|

111 m2
– 5 kamers
Nieuw
Bekijk
3826 HD
Amersfoort
€ 1.595.000 k.k.

|

214 m2
– 4 kamers
Nieuw
Bekijk
3825 XD
Amersfoort
€ 749.000 k.k.

|

161 m2
– 5 kamers