Je bent nu hier: Home » Woningaanbod » Alkmaardermeer 19

Nieuw

Alkmaardermeer 19

3825 XD
Amersfoort
161 m2 wonen
205 m2 perceel
3 slaapkamers
Label A +++
€ 749.000 k.k.

Stel je voor: thuiskomen in een heerlijke twee-onder-een-kapwoning aan het Alkmaardermeer 19, midden in het hart van de rustige en kindvriendelijke wijk De Bron in Vathorst. Hier vind je alles wat je nodig hebt op loopafstand. Van diverse scholen tot sportfaciliteiten en zelfs het complete winkelcentrum van Vathorst, het is allemaal binnen handbereik. En voor wat ontspanning wandel je zo naar het nabijgelegen Bronpark, de perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte van alledag.

Bij binnenkomst in deze prachtige woning word je verwelkomd door een ruime, lichte woonkamer aan de achterzijde. Dankzij de grote ramen die doorlopen tot aan de vloer, heeft deze ruimte heel veel natuurlijke lichtinval. De woonkamer met uitbouw is de ideale plek voor gezellige avonden met familie of vrienden, of gewoon om lekker tot rust te komen na een lange dag.

De moderne, luxe afgewerkte keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Met genoeg ruimte voor een gezellige eethoek, is dit dé plek voor gezellige maaltijden en lange avonden tafelen. Vanuit de keuken heb je bovendien een prachtig, vrij uitzicht over het groen en het water aan de voorzijde.

Via een modern gerenoveerde trap kom je op de eerste verdieping waar je drie comfortabele slaapkamers vind, allemaal strak afgewerkt en klaar voor een persoonlijke touch. De badkamer op deze verdieping is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling en biedt alles wat je nodig hebt: een ligbad, een inloopdouche en een dubbele wastafel. Ook is er op de overloop een apart toilet met fontein, handig voor het hele gezin.

En dan de tweede verdieping: een grote zolderkamer met een dakkapel aan de voorzijde, ideaal als vierde slaapkamer, thuiskantoor of hobbyruimte. En daarboven nog een ruime vliering. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Buiten heeft de woning ook veel te bieden. De heerlijk ruime achtertuin ligt op het zuiden, wat betekent dat je de hele dag kunt genieten van de zon. Een praktische berging biedt voldoende ruimte voor al je tuinspullen. Aan de voorzijde van de woning vind je je eigen parkeerplaats en toegang tot de inpandige berging, ideaal voor fietsen of andere opslag.

En alsof dat nog niet genoeg is, is deze woning ook nog eens energiezuinig! Met 14 zonnepanelen en een warmtepomp draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar bespaar je ook flink op je energierekening.

Kortom, Alkmaardermeer 19 is een plek waar je je direct thuis voelt, met alle gemakken en voorzieningen die je maar kunt wensen. Kom snel kijken en ervaar zelf wat deze prachtige woning te bieden heeft!

Interesse? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging.

Kenmerken

Financieel

Vraagprijs

€ 749.000 k.k.

Status

Nieuw

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort bouw

Eengezinswoning

Type object

Twee onder een kapwoning

Bouwjaar

2011

Oppervlakten en inhoud

Wonen

161 m2

Overige inpandige ruimte

15

Perceel

205 m2

Inhoud

624 m3

Indeling

  • Aantal kamers 5
  • Slaapkamers 3
  • Aantal badkamers 1
  • Aantal verdiepingen 3
Energie en isolatie
  • Energieklasse A +++
  • Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
  • Warm water Elektrische boiler eigendom
  • Verwarming Vloerverwarming geheel, Warmtepomp

Buitenruimte

  • Type buitenruimte(s) Achtertuin, Voortuin
  • Hoofdtuin locatie Zuid
  • Hoofdtuin achterom Ja

Plattegronden

Kaart

Streetview

Vergelijkbare woningen

Nieuw
Bekijk
3825 VB
Amersfoort
€ 469.500 k.k.

|

111 m2
– 5 kamers
Nieuw
Bekijk
3826 HD
Amersfoort
€ 1.595.000 k.k.

|

214 m2
– 4 kamers
Nieuw
Bekijk
3825 BV
Amersfoort
€ 769.000 k.k.

|

177 m2
– 5 kamers