Je bent nu hier: Home » Woningaanbod » Hogesteeg 105

Nieuw

Hogesteeg 105

3826 HD
Amersfoort
214 m2 wonen
392 m2 perceel
4 slaapkamers
Label A +
€ 1.595.000 k.k.

Prachtige vrijstaande woning aan de Hogesteeg 105 in Amersfoort Vathorst!

Ben je op zoek naar een droomhuis op een toplocatie? Zoek niet verder! Deze schitterende vrijstaande woning aan de Hogesteeg 105 in Vathorst is een absolute parel. Met een architectonisch design, kantoorruimte aan huis, luxe veranda, 14 zonnepanelen en een hoog afwerkingsniveau, biedt deze woning alles wat je je kunt wensen. De woning straalt kwaliteit en luxe uit en is perfect onderhouden

Gelegen aan een doodlopende straat, geniet je hier van rust en privacy met een vrij uitzicht over de polder en het water. Toch zijn diverse faciliteiten zoals scholen, sportvoorzieningen en het winkelcentrum op korte afstand te vinden. De woning ligt in de kindvriendelijke wijk Waterdorp, een gezellige buurt met diverse bouwstijlen en gezellige waterpartijen.

Laten we een kijkje binnen nemen! Bij binnenkomst word je direct verliefd op de grote woonkeuken aan de achterzijde van het huis. Deze keuken is een droom voor elke kookliefhebber: luxe afgewerkt, voorzien van alle moderne inbouwapparatuur, en heeft een prachtig spoeleiland. Stel je voor, koken met zicht op de achtertuin en de grote veranda. Deze veranda is een extra woonkamer buiten van maar liefst 32 m² – een plek waar je heerlijk kunt ontspannen, borrelen of werken. De schuifpui verbindt de keuken soepel met deze heerlijke buitenruimte, ideaal voor lange zomeravonden en gezellige familiediners.

De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het huis en is bereikbaar via de woonkeuken. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval, wat de ruimte een fijne en lichte sfeer geeft. Daarnaast biedt de begane grond nog een multifunctionele kamer, ideaal als kantoorruimte of hobbykamer.

Op de eerste verdieping vind je drie grote slaapkamers. De grootste slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van diverse inbouwkasten. Deze verdieping heeft maar liefst 2 badkamers. De grootste badkamer is luxe afgewerkt en beschikt over een bubbelbad, inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. De tweede badkamer is ook keurig afgewerkt en voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Ook is er een technische ruimte op deze verdieping.

De zolderverdieping biedt nog meer ruimte met een ruime voorzolder en een grote zolderkamer. Perfect als extra slaapkamer, hobbyruimte of opslag.

De tuin is een waar paradijs! Gelegen op het zuidwesten is de tuin sfeervol en groen aangelegd, en kun je de hele dag van de zon genieten. Vanuit de tuin bereik je de berging met vliering, ideaal voor extra opslagruimte. Aan de voorzijde van de woning is er een grote oprit die plaats biedt aan meerdere auto’s.

Kortom, deze luxe afgewerkte woning op een ideale locatie aan het water biedt alles wat je je kunt wensen. Een unieke kans om te wonen in een prachtige omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Interesse? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en laat je verrassen door dit fantastische huis!

Kenmerken

Financieel

Vraagprijs

€ 1.595.000 k.k.

Status

Nieuw

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort bouw

Villa

Type object

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2018

Oppervlakten en inhoud

Wonen

214 m2

Overige inpandige ruimte

12

Perceel

392 m2

Inhoud

839 m3

Indeling

  • Aantal kamers 4
  • Slaapkamers 4
  • Aantal badkamers 2
  • Aantal verdiepingen 2
Energie en isolatie
  • Energieklasse A +
  • Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
  • Warm water Cv ketel
  • Verwarming Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
  • CV type Remeha

Buitenruimte

  • Type buitenruimte(s) Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Tuin rondom
  • Hoofdtuin locatie Zuidwest
  • Hoofdtuin achterom Ja

Plattegronden

Kaart

Streetview

Vergelijkbare woningen

Nieuw
Bekijk
3825 VB
Amersfoort
€ 469.500 k.k.

|

111 m2
– 5 kamers
Nieuw
Bekijk
3825 XD
Amersfoort
€ 749.000 k.k.

|

161 m2
– 5 kamers
Nieuw
Bekijk
3825 BV
Amersfoort
€ 769.000 k.k.

|

177 m2
– 5 kamers