Je bent nu hier: Home » Woningaanbod » Van Sytzamastraat 13

Nieuw

Van Sytzamastraat 13

3816 DW
Amersfoort
101 m2 wonen
125 m2 perceel
4 slaapkamers
Label C
€ 475.000 k.k.

Welkom bij Van Sytzamastraat 13 in Amersfoort! Dit is dé kans om te wonen in een instapklare middenwoning op een toplocatie. Gelegen in een geliefde en kindvriendelijke woonwijk, vind je hier alles wat je nodig hebt voor een comfortabel leven. Je woont hier in een rustige, autoluwe straat met het historische centrum van Amersfoort op loopafstand. Ideaal voor een middagje winkelen, een gezellige lunch of een avondje uit!

Niet alleen het centrum is vlakbij, ook Park Randenbroek ligt om de hoek. Perfect voor een ontspannen wandeling of een picknick in het groen. Voor gezinnen is deze buurt een droom: speeltuinen, scholen en sportvoorzieningen zijn allemaal op steenworp afstand. En als je wat verder weg moet? Binnen een paar minuten fiets je naar het centraal station.

Laten we nu een kijkje nemen in deze charmante woning. Bij binnenkomst via de voordeur kom je in de hal die toegang geeft tot de gezellige woonkamer aan de achterzijde van het huis. Hier valt direct op hoeveel licht er binnenkomt door de grote ramen. Dit is echt een plek waar je je direct thuis voelt. Aan de voorzijde van de woning vind je de moderne open keuken, compleet met inbouwapparatuur en afgewerkt in een neutrale kleurstelling. De handige bar in de keuken is ideaal voor een snel ontbijt of een glas wijn tijdens het koken.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, perfect voor een gezin, een thuiskantoor, of een hobbykamer. De badkamer is netjes afgewerkt en biedt alles wat je nodig hebt: een ligbad, douchehoek, wastafelmeubel en toilet. De ruime voorzolder biedt extra bergruimte en leidt naar de zolderkamer, die dankzij de grote dakramen heerlijk licht is. Deze kamer kan dienen als extra slaapkamer, werkruimte, of wat je maar wenst.

En dan de tuin! De zonnige achtertuin op het noordoosten is een groene oase van rust. Hier kun je in alle privacy genieten van de buitenlucht. De tuin is sfeervol aangelegd en biedt voldoende ruimte om te ontspannen. Handig is de achterom, waardoor je de tuin gemakkelijk kunt bereiken. Aan de voorzijde van het huis vind je een praktische berging, ideaal voor het stallen van fietsen of het opbergen van tuingereedschap.

Kortom, Van Sytzamastraat 13 is een heerlijk huis op een fantastische locatie. Ben jij op zoek naar een instapklare woning in een rustige buurt, maar toch dicht bij het bruisende centrum van Amersfoort? Dan is dit jouw kans! Kom snel langs voor een bezichtiging en ontdek zelf hoe fijn het hier wonen is.

Kenmerken

Financieel

Vraagprijs

€ 475.000 k.k.

Status

Nieuw

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort bouw

Eengezinswoning

Type object

Tussenwoning

Bouwjaar

1985

Oppervlakten en inhoud

Wonen

101 m2

Overige inpandige ruimte

6

Perceel

125 m2

Inhoud

378 m3

Indeling

  • Aantal kamers 5
  • Slaapkamers 4
  • Aantal badkamers 1
  • Aantal verdiepingen 3
Energie en isolatie
  • Energieklasse C
  • Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
  • Warm water Cv ketel
  • Verwarming Cv ketel
  • CV type Hr combi

Buitenruimte

  • Type buitenruimte(s) Achtertuin, Voortuin, Zonneterras
  • Hoofdtuin achterom Ja

Plattegronden

Kaart

Streetview

Vergelijkbare woningen

Nieuw
Bekijk
3825 GH
Amersfoort
€ 719.000 k.k.

|

153 m2
– 5 kamers
Nieuw
Bekijk
3826 JE
Amersfoort
€ 669.000 k.k.

|

144 m2
– 5 kamers
Nieuw
Bekijk
3825 XM
Amersfoort
€ 539.000 k.k.

|

114 m2
– 5 kamers