Je bent nu hier: Home » Woningaanbod » Schaarsbeekstraat 15

Nieuw

Schaarsbeekstraat 15

3521 EW
Utrecht
58 m2 wonen
38 m2 perceel
2 slaapkamers
Label A
€ 400.000 k.k.

Knusse middenwoning vlakbij het bruisende centrum van Utrecht!

Ben je op zoek naar een gezellig en modern huis op een rustige locatie, maar met alle gemakken van de stad binnen handbereik? Dan is deze knusse middenwoning dé perfecte plek voor jou! Gelegen aan een rustige straat in een fijne, groene wijk, biedt deze woning het beste van twee werelden: de rust van een rustige buurt en de levendigheid van het stadsleven om de hoek.

Binnen een paar minuten in hartje Utrecht

Stel je voor: op een zonnige zaterdag wandel je binnen enkele minuten naar het centrum van Utrecht. Genieten van een terrasje, shoppen in de gezellige winkelstraten of lekker uit eten in een van de vele restaurantjes? Het kan allemaal! Daarnaast zijn er in de buurt tal van voorzieningen, zoals winkels, sportclubs en leuke horecagelegenheden. Zin in een ontspannen wandeling? Struin langs het Merwedekanaal, de Singel of neem een frisse neus in het groene Park Transwijk.

Even binnenkijken?

Welkom! Via de entree stap je binnen in de gezellige woonkamer, die direct een huiselijk gevoel geeft. Vanuit de woonkamer kijk je uit op de gezamenlijke achtertuin: een heerlijke plek om in de zomer van een kopje koffie te genieten. De keuken is een echte eyecatcher! In 2021 volledig vernieuwd, strak afgewerkt en voorzien van alle moderne inbouwapparatuur. Hier tover je met gemak de lekkerste maaltijden op tafel!

Op de eerste verdieping bevinden zich twee fijne slaapkamers. Of je ze nu gebruikt als slaapkamer of als werkplek voor thuiswerken, ze bieden volop mogelijkheden. De moderne badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafelmeubel en toilet, alles in een frisse, lichte kleurstelling. En ook aan praktische zaken is gedacht: op de overloop vind je een handige berging met plek voor de wasapparatuur.

Modern, energiezuinig en instapklaar!

Deze woning is niet alleen stijlvol, maar ook nog eens energiezuinig en goed onderhouden. In 2020 is de bovenverdieping voorzien van een nieuwe laminaatvloer en in 2022 is er airconditioning geplaatst, zodat het in de zomer heerlijk koel blijft.

Kortom, een unieke kans om rustig te wonen, met het bruisende Utrecht op een steenworp afstand. Deze woning moet je gezien hebben!

Kenmerken

Financieel

Vraagprijs

€ 400.000 k.k.

Status

Nieuw

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort bouw

Eengezinswoning

Type object

Tussenwoning

Bouwjaar

2002

Oppervlakten en inhoud

Wonen

58 m2

Overige inpandige ruimte

0m2

Perceel

38 m2

Inhoud

204 m3

Indeling

  • Aantal kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Aantal badkamers 1
  • Aantal verdiepingen 2
Energie en isolatie
  • Energieklasse A
  • Isolatie Volledig geisoleerd
  • Warm water Stadsverwarming
  • Verwarming Stadsverwarming

Buitenruimte

  • Type buitenruimte(s) Achtertuin

Plattegronden

Kaart

Streetview

Vergelijkbare woningen

Nieuw
Bekijk
3825 GD
Amersfoort
€ 559.000 k.k.

|

135 m2
– 6 kamers
Nieuw
Bekijk
3861 TB
Nijkerk
€ 399.000 k.k.

|

74 m2
– 3 kamers
Nieuw
Bekijk
3829 MC
Hooglanderveen
€ 1.095.000 k.k.

|

223 m2
– 6 kamers