Je bent nu hier: Home » Woningaanbod » Kuinrestraat 1

Nieuw

Kuinrestraat 1

3826 AE
Amersfoort
90 m2 wonen
0 m2 perceel
2 slaapkamers
Label A
€ 419.000 k.k.

Ben je op zoek naar een ruim en licht appartement op een top locatie in Amersfoort? Dan is dit driekamer appartement aan de Kuinrestraat 1 precies wat je zoekt! Dit goed onderhouden appartement ligt in de gezellige wijk Vathorst, in een kleinschalig appartementencomplex. Met alles wat je nodig hebt binnen handbereik, woon je hier heerlijk rustig, maar toch dichtbij alle voorzieningen. Denk aan scholen, het winkelcentrum, NS station en sportfaciliteiten. Ook diverse horecagelegenheden liggen op korte afstand.

Wonen met uitzicht
Zodra je binnenkomt, voel je de ruimte en het licht. De gezellige woonkamer is heerlijk licht dankzij de grote ramen aan de zijkant. Via de openslaande deuren stap je zo je eigen balkon op. Hier geniet je van een prachtig uitzicht over het Arkemheen akker- en weidelandschap én het water. Dit is de plek om te ontspannen, met een kop koffie in de ochtendzon of een glaasje wijn terwijl je de bootjes ziet langsvaren. En in de winter? Dan stap je vanuit de gezamenlijke steiger direct het ijs op om een rondje te schaatsen door de wijk!

Ruime keuken en moderne badkamer
De open keuken is keurig afgewerkt in een neutrale kleurstelling en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Er is genoeg ruimte voor een gezellige eethoek waar je kunt tafelen met vrienden en familie. De moderne badkamer is van alle gemakken voorzien, met een ligbad, inloopdouche en een wastafel. Zo kun je na een lange dag heerlijk ontspannen.

Twee slaapkamers en volop bergruimte
Naast de woonkamer vind je twee ruime slaapkamers, perfect als master bedroom en een extra logeer-, werk- of hobbykamer. Daarnaast is er een praktische berging waar ruimte is voor de wasmachine en andere spullen. Op de begane grond, in de parkeergarage, heb je nog je eigen fietsenberging én een privé parkeerplaats. Handig!

Natuur en bereikbaarheid
Het appartement ligt ideaal: binnen een paar minuten sta je in de polder waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Toch ben je ook in no-time op de snelwegen richting Utrecht, Amsterdam of Zwolle. Ideale combinatie van natuur en stadsleven!

Klaar voor jouw nieuwe avontuur in Amersfoort Vathorst? Dit appartement is een kans die je niet wilt missen!

Kenmerken

Financieel

Vraagprijs

€ 419.000 k.k.

Status

Nieuw

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort bouw

Type object

Bouwjaar

2011

Oppervlakten en inhoud

Wonen

90 m2

Overige inpandige ruimte

0m2

Perceel

0 m2

Inhoud

320 m3

Indeling

  • Aantal kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Aantal badkamers 1
  • Aantal verdiepingen 1
Energie en isolatie
  • Energieklasse A
  • Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
  • Warm water Centrale voorziening
  • Verwarming Stadsverwarming

Buitenruimte

  • Type buitenruimte(s) Geen tuin

Plattegronden

Kaart

Streetview

Vergelijkbare woningen

Nieuw
Bekijk
3825 GD
Amersfoort
€ 559.000 k.k.

|

135 m2
– 6 kamers
Nieuw
Bekijk
3861 TB
Nijkerk
€ 399.000 k.k.

|

74 m2
– 3 kamers
Nieuw
Bekijk
3829 MC
Hooglanderveen
€ 1.095.000 k.k.

|

223 m2
– 6 kamers