Je bent nu hier: Home » Sam & Sophie Amersfoort

Verkoop in voorbereiding

Wonen op z'n Amersfoorts​
Woontoren Sam
Wonen op z'n Amersfoorts​
Woontoren Sam
Wonen op z'n Amersfoorts​
Woontoren Sam
Wonen op z'n Amersfoorts​
Woontoren Sam
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Wonen op z'n Amersfoorts

Woontoren Sam

Verkoop in voorbereiding

100 appartementen waarvan ca. 65 koop- & 35 huurwoningen

Dit zijn Sam en Sophie

Kijkend vanaf de Stadsring op de Amersfoortse binnenstad vind je ons, Sam en Sophie. Twee uitgesproken persoonlijkheden omsingeld door historie en beweging. Wakend over Amersfoort en dus altijd op (de) hoogte. De historische Krommestraat, de markt op de Hof, bruisende brouwerijen, lokale winkeliers en de rust van de natuur altijd dichtbij. Bij ons kan én mag alles, maar jij bepaalt. Eén ding is zeker: wij voelen de magie. Kom jij het met ons ervaren?

* De appartementen worden opgeleverd inclusief keuken en badkamer.

Een uniek één-tweetje

Op de Utrechtseweg 1 en 2-4 torenen wij fier boven de stad uit. De hoogste van de twee? Dat ben ik, Sam. Ik tel in totaal 15 verdiepingen en bied huis aan ongeveer 100 appartementen. Daarvan komen er straks zo’n 65 te koop komen, van ca. 50 tot 136 m2. Dus of je iets kleiners of iets groters zoekt: ik ontvang je met open armen. Naast mij pronkt straks Sophie. Iets minder hoog, maar minstens net zo mooi. Samen zorgen we voor een uniek uitzicht over de stad Amersfoort. Wat een heerlijke plek om thuis te noemen!

Ontdek het woningaanbod

En schrijf je in op de woningtype van jouw keuze in woontoren Sam

Wij kennen Sam en Sophie

Mogen we ons even voorstellen? René en Ivette, de ervaren nieuwbouwspecialisten van Makelaardij De Parel.

Wij kennen Sam en Sophie door en door en zijn superenthousiast over dit geweldige nieuwbouwplan. Goed om te weten: we kennen de weg in Amersfoort en zijn bruisende binnenstad. Tientallen jaren hebben we er woningen verkocht, geen straat, plein of steegje is voor ons onbekend terrein. Daarnaast zijn we gespecialiseerde nieuwbouwexperts en weten precies hoe we jou op een ontspannen manier door het aankoopproces begeleiden. Zullen we eens kennismaken? Dan vertellen we je alles over Sam en Sophie. Wil je weten wat je huidige woning waard is? Dan komen we graag op bezoek voor een gratis waardebepaling.

Een nieuwbouwwoning heeft voordelen

Wonen in Sam en Sophie geeft niet alleen een nieuwe dimensie aan je leven, nieuwbouw heeft ook voordelen ten opzichte van een bestaand huis:

Alles is nieuw, je krijgt garantie dus de komende jaren geen onverwachte kosten
Een nieuwbouwhuis is duurzaam gebouwd en heeft energielabel A. Je energiekosten zijn daarom laag en soms zelfs nul.

Door moderne bouwtechniek en isolatiematerialen heb je geen last van geluiden bij de buren. Een rustig idee!

Je nieuwbouwwoning wordt met keuken en badkamer opgeleverd, maar jij hebt alle vrijheid om het helemaal naar jouw smaak te stylen en in te richten.

Je betaalt geen overdrachtsbelasting en soms zijn de hypotheekvoorwaarden voor een nieuwbouwhuis net even aantrekkelijker